Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiłem tablice rejstracyjną

3552
#tede3178 nieaktywny
30 lipca 2013r. o 17:11
Twoja tablica wisi na reklamie przy wyjeździe z cerfura
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7533
#skali nieaktywny
30 lipca 2013r. o 18:13
Tede dziekuje za info niestety to nie moja ta co wisi jest DBL 21... Ja zapytalem takich pijaczków czy nie widzieli jakiejs jeszce tablicy wskazali mi miejsce gdzie leży jeszce jedna tablica, ale ta co znalazlem jest DBL 30... Czyli też nie moja powiesilem ja tez na tablice tam gdzie TEDE mi wskazal. Dzieki za info pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo