Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

POSZUKUJE POSZKODOWANYCH PRZEZ FIRMĘ Z KRĘPNICY

11123
#chicken nieaktywny
1 sierpnia 2013r. o 12:51
Szanowny panie o dziwnej nazwie poczty zaczynającej się ?= burdzy , wolałbym , aby pan założył sobie normalną pocztę , bo w odpowiedzi do pana , dane e-maile wracają do mnie i nie mogę się z panem skontaktować --- pozdrawiam

Dopisane 01.08.2013r. o godz. 12:48:

moja rada to najpierw wysłać do nich pismo wzywające do zapłaty , --- trzeba wyszczególnić okres od kiedy do kiedy , rodzaj pracy za co , kwote do zaplaty i zrobić tego ksero , ksero zostaje dla nas i i dać im termin 7 dni od otrzymania pisma - dni roboczych --0 wysylamy orginał a ksero dla siebie listem poleconym , do wierzycieli a jak to nie pomoze to wtedy wniosek do sadu pracy--- prze...ne ma ten , kto zatrudnia na czarno

Dopisane 01.08.2013r. o godz. 12:50:

prze...ne ma ten , kto zatrudnia na czarno

Dopisane 01.08.2013r. o godz. 12:51:

prze...ne ma ten , kto zatrudnia na czarno

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1605
#brandondico nieaktywny
1 sierpnia 2013r. o 14:06
E-maila jest błędny wraca do mnie.

Proszę o poprawny.

Mój e-mail: [email protected]
3356
#sencha nieaktywny
1 sierpnia 2013r. o 22:38
TO SZOK ŻE DOPIERO TERAZ KTOŚ PORUSZYŁ TEMAT TYCH OSZUSTÓW. Ci ludzie oszukują zatrudnianych ludzi od lat - mój mąż i parę osób nie dostało wypłaty za 2 miesiące a to było w 2009 - nic nie zrobiliśmy bo trudno udowodnić ludziom , u których pracuje się na czarno, że nie płacą . Ci państwo zamieszczają oferty dla chętnych do pracy oficjalnie i legalnie w urzędzie pracy w Bolesławcu. Potem wysyłają ich do pracy i z miesiąca na miesiąc odwlekają podpisanie umowy. Wtedy zrezygnowany głupi pracownik odchodzi ale gdy powiadamia panią mariolę i jej męża alkoholika, że chce odejść ci oświadczaja, że nie dostanie pieniędzy i tak od 12 lat firma tych państwa nieźle sobie prosperuje.
11123
#chicken nieaktywny
2 sierpnia 2013r. o 9:56
te ogłoszenie to jest moje ogłoszenie , tak , jak te 2 posty pod spodem , - w jednym napisałem , co należy zrobić , -- . Droga pani o pseudonimie SENCHA , - jeśli pani chce i pani mąż , to możemy się skontaktować , ze sobą i się spotkać , i pogadać , -- wrazie czego to pomogę za darmo napisać takie wezwanie i wrazie czego pozew nie trzeba się bac , - czas już skończyć z takimi ludzmi , -- chodzi mi o to , że czym więcej nas będzie poszkodowanych przez takich , to tym lepiej dla wszystkich poszkodowanych , wtedy się nie wymigaja -- ja się nie boję i zlozylem pozew do sadu pracy , tez taki sam mam kłopot , ci z pośredniaka to nie reagują na to , by sprawdzić takich ludzi , wiec zapraszam bez obawy , --- pozdrawiam

Dopisane 02.08.2013r. o godz. 09:56:

jeszcze jedno , ten kto zatrudnia na czarno , ten ma kłopoty z prawem a nie ci , co pracują na czarno , ponieważ ja się upominałem o umowę i to jest wyszczególnione w sadzie w pozwie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.