Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Przygarnij psiaka z bolesławieckiej przechowywalni!
~Anonim niezalogowany
4 sierpnia 2013r. o 11:00
Lea jest w typie amstaffa a Pele już bardziej mieszany. Mój amstaff też nie toleruje żadnych innych zwierząt ale jest najwierniejszym psem dla dzieci i człowieka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2497
#toudi140 nieaktywny
4 sierpnia 2013r. o 14:09
gdzie teraz znajduje się przytulisko ?

niech to piorun trzaśnie ...
2663
#blues nieaktywny
4 sierpnia 2013r. o 18:58
toudi140 napisał(a): gdzie teraz znajduje się przytulisko ?

Mrówka - Kościuszki 27.
~Krzysiek niezalogowany
5 sierpnia 2013r. o 19:17
Witam. Ja bym był zainteresowany na tego Leon'a. Biedak wygląda strasznie, zabiedzony jak nie wiem. Gdzie mogę wpłacić pieniądze na jego uśpienie żeby się już nie męczył biedak? Pozdrowienia dla wszystkich którzy się angażują w tak szczytne przedsięwzięcie. Bóg z wami.
~ niezalogowany
6 sierpnia 2013r. o 20:18
~Krzysiek napisał(a): Witam. Ja bym był zainteresowany na tego Leon'a. Biedak wygląda strasznie, zabiedzony jak nie wiem. Gdzie mogę wpłacić pieniądze na jego uśpienie żeby się już nie męczył biedak? Pozdrowienia dla wszystkich którzy się angażują w tak szczytne przedsięwzięcie. Bóg z wami.

dlaczego uśpic? możesz pieniądze na jego utrzymanie przekazac a nie na uspienie... nie lepiej psu dac dom?
~xyz niezalogowany
6 sierpnia 2013r. o 21:46
~Krzysiek napisał(a): Witam. Ja bym był zainteresowany na tego Leon'a. Biedak wygląda strasznie, zabiedzony jak nie wiem. Gdzie mogę wpłacić pieniądze na jego uśpienie żeby się już nie męczył biedak? Pozdrowienia dla wszystkich którzy się angażują w tak szczytne przedsięwzięcie. Bóg z wami.

A który to Leon? Krzysiek... , za trochę lat .... daj znać, gdzie pieniądze mogę wpłacić na....:>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza