Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Co z tymi basenami?
~ niezalogowany
5 sierpnia 2013r. o 10:51
te baseny to żart jakoś. rozwalone wszystko, nie remontowane od miliona lat - naprawdę nie można tego zrobić porządnie?!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bolesławianin niezalogowany
5 sierpnia 2013r. o 10:52
~miguś napisał(a): Jak coś to zachmurzenie ó z kreska,śmiechu warte.

Jaki portal - taka pisownia...!!!
Zawsze takie błędy po prostu brak słów - taki wstyd :)
~www niezalogowany
5 sierpnia 2013r. o 11:05
"wiadomości od czytelników niezadowolonych"

pewnie od jednego czytelnika inetwlana, ale co tam, redakcja napisze że zasypało skrzynkę
~ niezalogowany
5 sierpnia 2013r. o 11:15
Do redakcji może napisać dużo osób, ale dla ciebie to niemożliwe. Niesamowite:)

Takie sytuacje, jak opisana w informacji zdarzały się i w minionych latach. Niestety najczęściej nie było osoby kompetentnej, która podjęłaby w bardzo krótkim czasie, decyzji o otwarciu basenów.
~Gawron, Geniusz Zła niezalogowany
5 sierpnia 2013r. o 11:19
Byłem na basenach tydzień temu i robiłem zdjęcia pod wodą w basenie olimpijskim. Kolor wody i przejrzystość jest podobna jak w zakwitniętym jeziorze, maksymalnie 2 metry widoczności. Pływałem sobie przy dnie koło skoczni i jest tam mnóstwo zużytych plastrów, śmieci i ogólny syf. Nigdy nie widziałem tak brudnego basenu! Woda w Bobrze jest o wiele czystsza niż tam.
~Starszy kąpielowy niezalogowany
5 sierpnia 2013r. o 11:29
Niezadowoleni... Trzeba się w końcu przyzwyczaić że w godzinach kiedy ksiądz dohtor w bazylice odprawia baseny są nieczynne. W tych godzinach spragnieni ochłody mogą jej zaznać w grubych, kamiennych murach tego oto przybytku i to w cenie biletu na basen odkryty i to bez względu na pogodę. Śpiewy "chóralne" gratis a spotkać burmistrza - bezcenne.
~Młodszy kąpielowy niezalogowany
5 sierpnia 2013r. o 11:53
Ty "starszy kąpielowy" Ty tak nie filozofuj z tą Bazyliką. Masz jakiś problem ze swoją wiarą to twoja sprawa a nie wylewasz tu pomyje. Elementarnych zasad kultury cię nie nauczyli, że zachowyjesz się jak zwykły szczekasz i jak zwykle bijesz w kościół? Zmień płytę bo takie gadki tylko powodują, że ukazujesz swoją śmiesznośc. szkoda mi ciebie człowieku. A i jak ci gorąco to idź nad Bóbr pod wodospad schłodzic twarz. Pozdrawiam
~ niezalogowany
5 sierpnia 2013r. o 11:54
~Gawron, Geniusz Zła napisał(a): Byłem na basenach tydzień temu i robiłem zdjęcia pod wodą w basenie olimpijskim. Pływałem sobie przy dnie koło skoczni i jest tam mnóstwo zużytych plastrów, śmieci i ogólny syf.

Jak zrobiłeś tam fotki, to je pokaż, bo uważam, że ściemniasz i tyle.
Przy dnie, pod skocznią - którą ? ogólnodostępną, czy ratowników ?
Przy dnie, to można nurkować, a nie pływać. :>

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza