ojciec napisał(a): Właśnie wodociągi wypowiedziały się u konkurencji, że woda jest ok. Chyba nie wierzycie, że woda którą rozwiewa wiatr naokoło może być zakażona jakimiś bakteriami. I co? głupio wam niedowiarki?
~Bolecnauta napisał(a):ojciec napisał(a): Właśnie wodociągi wypowiedziały się u konkurencji, że woda jest ok. Chyba nie wierzycie, że woda którą rozwiewa wiatr naokoło może być zakażona jakimiś bakteriami. I co? głupio wam niedowiarki?
Nikt z wodociągów się nie wypowiedział. Tylko Krzysztof G. tak napisał. Bez żadnych szczegółów i konkretów. Oczywiście moja wypowiedź dotycząca tego wytknięcia się nie ukazała.
~ napisał(a): Wyobraź sobie, że przeczytałem artykuł na II i nie ma tam żadnych szczegółów , oprócz ogólnej informacji.
Zresztą sam Gwizdek nie dopuścił mojej wypowiedzi, gdy o to zapytałem.
"Krzysztof G........ Dziwne, że nie podał żadnego wyjaśnienia PWiK, tylko sobie napisał, co mu tam do głowy przyszło. Tacy ludzie psują wizerunek rzetelności dziennikarskiej.......
Sam nie podałeś wyjaśnienia, oprócz nic nie znaczącego ogólnika, więc jak to się ma do wizerunku rzetelności dziennikarskiej ? "