Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szprzedam Biało szarego szynszyla

1002
#PitBull nieaktywny
8 sierpnia 2013r. o 8:52
;)

Dopisane 08.08.2013r. o godz. 08:52:

ponawiam..

<b>Wladza to mniej lub bardziej dotkliwa forma gwaltu na ludziach.</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4560
#Wiolizna nieaktywny
8 sierpnia 2013r. o 18:35
O mater! No nie wytrzymam! Teraz jak nie ma mnie w kraju to jest szynszyla do wziecia! Wczesniej nie moglo sie urodzic? Dla gryzoni potrzebna jest kwarantanna?

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
1002
#PitBull nieaktywny
9 sierpnia 2013r. o 19:17
co masz na myśli poprzez słowo kwarantanna dla gryzoni?:)

4560
#Wiolizna nieaktywny
12 sierpnia 2013r. o 10:51
Mieszkam w Anglii i z tego co sie orientuje to na przewoz zwierzat do tego kraju nalezy odbyc kwarantanne czyli szczepienia, ksiazeczki i zgody weterynarzy. Zastanawiam sie czy to tez dotyczy gryzoni takich jak szynszyla.

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
1002
#PitBull nieaktywny
12 sierpnia 2013r. o 15:45
Nie pomogę jeśli chodzi o informacje na temat transportu za granice.

A ogłoszenie nie aktualne.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!