Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zachwaszczona Szkoła Pijarów
~ niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 23:23
alter napisał(a):

Zawsze mam rację :P

nieomylny jak papież
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ego niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 23:29
alter napisał(a):
~ napisał(a): Alter ma rację :) Jakie kosy i sierpy ?

E tam zawsze ;)
10114
#alter nieaktywny
9 sierpnia 2013r. o 23:33
~ napisał(a):
nieomylny jak papież

nieomylny, jak twój alter ego, który Cię bardzo dobrze zna :)

A Papieża zostaw w spokoju! Za małą masz wiedzę, za cienki bolek jesteś, aby oceniać genialne umysły :P

Dopisane 09.08.2013r. o godz. 23:33:

~Ego napisał(a):
alter napisał(a):
~ napisał(a): Alter ma rację :) Jakie kosy i sierpy ?

E tam zawsze ;)

Przecież wiadomo, że nie zawsze ;) ale wkurza mnie, jak ktoś się czepia dla własnego czepiania.

Bardzo dobra była uwaga bolec.info o zachwaszczeniu właściwie w centrum miasta, i że to paskudnie wygląda, i powinno być szybko uprzątnięte, a porządek utrzymywany na bieżąco. Jednak po co takie pierdoły wymyślać, jak co niektórzy? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~Ego niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 23:33
alter napisał(a):
~ napisał(a):
nieomylny jak papież

nieomylny, jak twój alter ego, który Cię bardzo dobrze zna :)

A Papieża zostaw w spokoju! Za małą masz wiedzę, za cienki bolek jesteś, aby oceniać genialne umysły :P

Nie irytuj się tak, jednak zbyt dobrze mnie nie znasz :P
~ niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 23:37
zna za to genialne umysły ,wie które to są ,wie zanim jeszcze inni zdołają się o tym przekonać lub nie
~ niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 23:37
alter napisał(a): A Papieża zostaw w spokoju! Za małą masz wiedzę, za cienki bolek jesteś, aby oceniać genialne umysły :P

Jakby napisał , że zachowujesz się jak burak to czy oceniałby buraka czy Ciebie? :)
10114
#alter nieaktywny
9 sierpnia 2013r. o 23:43
~ napisał(a):
Jakby napisał , że zachowujesz się jak burak to czy oceniałby buraka czy Ciebie? :)

Jeżeli próbujesz się bawić w erudytę, którym z pewnością nie jesteś zapomniałeś o ironii epitetu "nieomylny" :) Papież Franciszek nie zasługuje w swej pokorze na niesprawiedliwą ironię... o szacunek proszę :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~hm niezalogowany
10 sierpnia 2013r. o 1:35
Oj boli pana redaktora, że go do budynku szkoły nie wpuszczono, trzeba było na trawkę patrzeć wokół szkoły, żeby cokolwiek napisać ... Remont domu też zaczyna pan od d... strony?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.