maria121 napisał(a): Witam,pisze ten komentarz aby przestrzec osoby chetne.Wiec ta pani za usluge pobiera 1000zl,platne z gory,wydaje paragon z kasy fiskalnej,nastepnie zbiera zainteresowane osoby I organizuje wyjazd,na miejscu okazuje sie ze pracy jest na jedna osobe,tak wiec pozostala grupa podrozuje do polski I tak to sie odbywa co tydzien.Panie jezdza po kilka razy na wycieczke do niemiec.Ta pani to oszustka I raczej nadaje sie do zgloszenia do prokuratury a nie do prowadzenie firmy I oszukiwania ludzi.Pozdrawiam.Maria
manka1985 napisał(a): no własnie widać własnie jaką ludzie maja opinie o tej firmie
a na portalu ((((obrazajacym czytelników swoich i Bolec.Info )))))))jakie posty napisała toż to szok wstydzić sie powinna i siedziec cicho .......... ach szkoda słów
manka1985 napisał(a): no własnie widać własnie jaką ludzie maja opinie o tej firmie
a na portalu obrazajacym czytelników swoich i Bolec.Info jakie posty napisała toż to szok wstydzić sie powinna i siedziec cicho .......... ach szkoda słówDopisane 09.08.2013r. o godz. 14:44:manka1985 napisał(a): no własnie widać własnie jaką ludzie maja opinie o tej firmie
a na portalu ((((obrazajacym czytelników swoich i Bolec.Info )))))))jakie posty napisała toż to szok wstydzić sie powinna i siedziec cicho .......... ach szkoda słów
co to kur...cze napisałam inaczej oni przynajmniej nie robia takich jaj jak wy moderatorzy bolca !!!
Zastosowana autokorekta
a na portalu obrazajacym czytelników swoich i Bolec.Info jakie posty napisała toż to szok wstydzić sie powinna i siedziec cicho .......... ach szkoda słówDopisane 09.08.2013r. o godz. 14:44:manka1985 napisał(a): no własnie widać własnie jaką ludzie maja opinie o tej firmie
co to kur...cze napisałam inaczej oni przynajmniej nie robia takich jaj jak wy moderatorzy bolca !!!Dopisane 09.08.2013r. o godz. 14:46:manka1985 napisał(a): no własnie widać własnie jaką ludzie maja opinie o tej firmie
co to kur...cze napisałam inaczej oni przynajmniej nie robia takich jaj jak wy moderatorzy bolca !!!
napisałam że u konkurencji a oni tak pozmieniali nastepni...