Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze wulgaryzmy na forum.

7878
#ojciec nieaktywny
9 sierpnia 2013r. o 23:43
Jak myślicie, czy warto byłoby zmienić zasady forum dotyczące odpowiedzialności za wypowiedzi? Po ostatniej tragedii w GB, gdzie dziewczynka popełniła samobójstwo po "hajtersie"( chyba tak to się określa), myślę, że wypowiedzi anonimowe powinny być zablokowane. Zwykle obrażamy się nawzajem, tylko dlatego, że mamy inne spojrzenie na życie. Lecz co byłoby, gdybyśmy musieli wypowiadać się nie pod nikiem, lecz imieniem i nazwiskiem? Wtedy każdy odpowiadałby za swoje słowa. Przypuszczam, że znikłyby wyzwiska i przekleństwa wykropkowane. Sam, przyznaję, że czasem mnie ponosi... Więc czekam na Wasze wypowiedzi...( bez przekleństw oczywiście)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
9 sierpnia 2013r. o 23:47
ojciec napisał(a):

zgadzam się z tym :) ja byłbym przynajmniej za rejestracją, a tyldy powinny być moderowane przed publikacją.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
7878
#ojciec nieaktywny
9 sierpnia 2013r. o 23:58
Myślę, że tyldy nie powinny się wypowiadać, bo to daje możliwość kombinowania.
~ niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 23:58
Jestem za. :P [img=1376085524_7sp1253.jpg]
~Ego niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 23:59
Ja oczywiście się nie zgadzam, jako ta tylda. Po to jest internet, żeby trochę odpocząć od szarej rzeczywistości, nie mam na myśli oczywiście wyzywania kogokolwiek, ale nie widzę powodu, żeby pisać na różnych forach pod własnym imieniem i nazwiskiem. Zresztą, po co? Chamskich wypowiedzi na pewno i tak się nie uniknie.
7878
#ojciec nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 0:05
Wiem, że imię i nazwisko to bardzo radykalne podejście, ale jak ukrócić wulgarność na forum???
10114
#alter nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 0:07
ojciec napisał(a): Wiem, że imię i nazwisko to bardzo radykalne podejście, ale jak ukrócić wulgarność na forum???

Obowiązkowa rejestracja! a wypowiedzi tyld moderowane przed publikacją :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
10 sierpnia 2013r. o 0:12
ojciec napisał(a): Wiem, że imię i nazwisko to bardzo radykalne podejście, ale jak ukrócić wulgarność na forum???
Zwyczajnie. Nie pisz wykropkowanych słów. Nazwiska i imiona się powtarzają, więc trzeba by było dodawać rocznik albo adres :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!