Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Niezbędnik przedszkolaka

~ja niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 13:21
Witam moje dziecko idzie do przedszkola co potrzebne Kapcie jakiś ręcznik??Przedszkole nr 2
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 16:14
???
5134
#TOjsienka nieaktywny
13 sierpnia 2013r. o 16:22
A gdzie to przedszkole jest?Chodzi ci o oddział przedszkolny w szkole podstawowej nr.2?No chyba że o coś innego to nie wiem.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~Mama przedszkolaka niezalogowany
13 sierpnia 2013r. o 20:52
~ja napisał(a): Witam moje dziecko idzie do przedszkola co potrzebne Kapcie jakiś ręcznik??Przedszkole nr 2

To zależy ;-), napewno kapcie, w razie czego majtki na przebranie (różnie bywa), jesli Panie pozwalaja ''przytulanka'' kiedy dzieci leżaczkują, chusteczki higieniczne (większośc zakatarzona), mokre chusteczki do wytarcia pupci.
Zależy najlepiej spytać się Pań przedszkolanek.
5763
#partycyp nieaktywny
14 sierpnia 2013r. o 7:20
przede wszystkim kapcie , w szatni zostaw ubranie na zmianę ( zachlapie się zupa albo wyleje kompot itp). Dla dziecka przede wszystkim ukochany pluszak czy inna zabawka która zapewni mu poczucie bezpieczeństwa( coś, swojego w nowym miejscu) a reszty dowiesz się od Pań . Na pewno żadnych wymysłów nie będzie i wszystko ewentualnie skompletujesz w ten sam dzień
~ niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 16:51
partycyp napisał(a): przede wszystkim kapcie , w szatni zostaw ubranie na zmianę ( zachlapie się zupa albo wyleje kompot itp). Dla dziecka przede wszystkim ukochany pluszak czy inna zabawka która zapewni mu poczucie bezpieczeństwa( coś, swojego w nowym miejscu) a reszty dowiesz się od Pań . Na pewno żadnych wymysłów nie będzie i wszystko ewentualnie skompletujesz w ten sam dzień

1.kapcie na zmianę
2.odzież na zmiane (w/w zalania zupa)
3.pluszak/zabawka z którą będzie sie czuł bezpiecznie w nowym miejscu
4.pasta+ szczoteczka+kubeczek do ząbków
5.ręcznik do rąk
6.husteczki do noska iz mamy oddaja zakatarzone dzieciaki
7.husteczki nawilżane do pupci
~mama przedszkolaka niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 20:51
jeśli to trzylatek to ząbków nie myją w przedszkolu nr 2; ręczniczki są dla każdego "przedszkolne" - dzieciaczek ma mieć kapcie, przytulanke i ubranka na zmiane. Chusteczki rodzice przynoszą po dużej paczce co jakiś czas (dzieciaczki nie maja swoich "prywatnych")... To tyle :) A tak na marginesie- to świetne przedszkole :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza