Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie żyje Sławomir Mrożek

10897
#Anonim10897 nieaktywny
15 sierpnia 2013r. o 17:32
~ napisał(a): Co miałaś/łeś na myśli pisząc "w takim temacie"?

AT ?? Coś się tak uparł....po tym co piszą , można ich oceniać :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 17:48
Pytam co miałeś/łaś na myśli, a Ty... "tak"... Nie wiem co to znaczy?
7303
#pestka nieaktywny
15 sierpnia 2013r. o 17:54
ej ty, co sie nawet nie podpiszesz ,idz pisz bzdury w innym temacie ,przeczytaj tytul i zatanow sie nad swoim postem
~ niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 18:34
A po co Ci moje imię? Z SB czy innego CBA jesteś? Po prostu odpowiedz na pytanie, skoro taka/ki mądra/y jesteś. Potem pogadamy:)
5134
#TOjsienka nieaktywny
15 sierpnia 2013r. o 18:53
Ciiiiiiiii :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
7303
#pestka nieaktywny
15 sierpnia 2013r. o 19:20
~ napisał(a): A po co Ci moje imię? Z SB czy innego CBA jesteś? Po prostu odpowiedz na pytanie, skoro taka/ki mądra/y jesteś. Potem pogadamy:)

a o czym chcesz ze mna gadac?dwoch zdan nie sklecisz ,zeby nie narzekac.Nie widze w tobie partnera do rozmowy
:>

Zmoderowano 15.08.2013 godz.19:51 - powód: błąd cytowania (moderator)
~ niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 19:43
No okazuje się "pestko", że nie prezentujesz sobą nic, prócz powielania utartych schematów typu "w takim temacie". Człowiek, który nie ma nic do powiedzenia, zasłania się banałami. Wytłumacz na czym polega - w Twojej opinii "taki temat" i wtedy się mądruj. Inaczej stwierdzam, że dyskusyjny "tchórz" jesteś. Gdy dochodzi do momentu uzasadnienia zdania, jakie publikujesz, zmykasz niczym myszka... "burczymucho":)
5134
#TOjsienka nieaktywny
15 sierpnia 2013r. o 19:52
Nooo przynajmniej sie coś dzieje. :]

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo