Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prezent od prezydenta
~ niezalogowany
16 sierpnia 2013r. o 15:58
skorn napisał(a): W tamtym roku dostali kase za tamten rok, w tym roku, jak znów narobią krzyku, być może znów dostaną.

Nic nie zrozumiałeś! :)
Bez tego czeku i tak mieli darmowe miejsca w 2012 roku, podobnie jak i w tym roku. :)
Więc po co był ten czek? :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ceramik niezalogowany
16 sierpnia 2013r. o 16:12
Władzuchnia poprzebierała ceramików w śmieszne szatki i robi sobie z nich jaja. A oni jak te baranki...
41
#jegomosc nieaktywny
16 sierpnia 2013r. o 16:22
skorn napisał(a): W tamtym roku dostali kase za tamten rok, w tym roku, jak znów narobią krzyku, być może znów dostaną.

W zeszłym roku ceramicy mieli 18 darmowych miejsc (tak jak i dwa czy trzy lata temu). Giełda ceramiki trwałą bodaj od środy. W piątek na dużej scenie ceramicy dostali czek - myśleli, że to pieniądze na następny rok. Okazało się, że nie - że to były pieniądze "już wydane". Że ten czek to "pic na wodę".

To tak, jakbyś kupił sobie telefon wart 600zł za złotówkę, a od operatora dostał olbrzymi czek na 599zł którzy możesz sobie powiesić na ścianie...

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
16 sierpnia 2013r. o 17:19
skorn napisał(a): Nie wiem w czym rzecz, na czeku jest data 22-26 sierpnia 2012 r. Czek ma spore rozmiary, trudno to przeoczyć, ale jak widać, da się.

Kolejny prowokacyjny temat.

[skorn] - odpuść sobie polemikę na tym portalu z takimi ,,redaktorami" - bo nie ma sensu.
Co byś nie napisał i tak tylko oni są najlepsi oraz czytają ze zrozumieniem... :)

Ps:Zaraz będę ,,wykasowany" :)
~Bolecnauta niezalogowany
16 sierpnia 2013r. o 17:57
mogli wystawić jeszcze czeki za 2009, za 2010 i za 2011 byłaby rewelacyjnie. Ktoś tu kogoś w konia robi, chyba nie ceramicy tylko nasz mieszkańcy są najważniejsi.
~xxx niezalogowany
16 sierpnia 2013r. o 18:31
ON wielu ludzi zrobił w konia.Lubi te gierki,judzenie ,bajanie,życie za cudze,knowanie i kombinowanie...cały ON.Ps.do wyborów ponad 300 dni! Walczcie o swoje nie o ONEGO.:)
2438
#rafi nieaktywny
16 sierpnia 2013r. o 18:38
A dlaczego nie zapytali po wręczeniu czeku ?? i teraz zaczyna się nabierać wodę w usta akurat przed dniami ceramiki wyszedł fakt po roku czasu ani bractwo ani miasto nie byli wobec siebie ufni a teraz zacznie się skakanie do gardła. Ja tam nie wiem co było jak było ale żeby dopiero po roku czasu dojść do faktu ??

Dopisane 16.08.2013r. o godz. 18:38:

~fucker napisał(a): Rafi czytam twoje wypociny na 2 portalach..... Zmoderowano 16.08.2013 godz.16:16 - powód: brak kultury (moderator)
Coś jeszcze ?? mam prawo się pisać jest jeszcze wolność słowa więc akurat anoimowi zakrytą twarzą mówię nie ;) :*

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~do rafiego niezalogowany
16 sierpnia 2013r. o 19:09
Bo wszystko było jasne, był to czek na 2013 rok i byli pewni, że mają te pieniądze dodatkowe 2013 roku. Ja też byłem tego pewien oglądając wręczenie tego czeku. Po prostu zrobiono ich w konia?

To była zagrywka polityczna, a nie rzeczywista chęć pomocy ceramikom.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.