Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy kochamy ceramikę
~Natalia niezalogowany
21 sierpnia 2013r. o 22:21
Niech mi ktoś z szanownej redakcji BolecInfo wytłumaczy... Jak można nagrywać tak kiepskie, żenującej jakości filmiki? Niestety, oprócz braku jakości nagrania istnieje również kompletny brak profesjonalizmu "dziennikarza". Nie chcę pozostać gołosłowna, więc.... :

"Co pani robi?" - proszę?! czy pytanie nie powinno brzmieć jak prośba, o przybliżenie widzom przez te panią jej warsztatu pracy?

Poza tym, pytający w ogóle nie słucha tego, co ma do powiedzenia "Pani w różowym". Ona mówi, że maluje głównie farbami, a jakie pytanie zadaje "dziennikarz"? Ile stempelków dziennie stawia! Gdzie tu konsekwencja?

"Pani długo nie pracuje" - cudowne stwierdzenie, oklaski! Skoro Pani wypowiada się odnośnie swojego warsztatu, to chyba oznacza, że WIE co mówi i że już TROCHĘ w tej ceramice pracuje. Ale nie, ten Pan wie lepiej.

Czekam na odzew, droga redakcjo. Przykłady podane, konstruktywna krytyka jak znalazł, tylko kto i kiedy wyciągnie z niej jakieś wnioski???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Łukasz M. niezalogowany
21 sierpnia 2013r. o 22:38
POZDROWIONKA!!!!!!!!!!! :) z II L.O.
~ niezalogowany
21 sierpnia 2013r. o 22:56
pani w rozowym bardzo ladna : ) a pan dziennikarz troche sie nie popisal/nie przygotowal do wywiadu : P
~jula niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 0:33
A skąd wy wiecie że "wszyscy kochamy ceramikę"?
Ja nie kocham. Toleruję ją bo jak narazie nie mamy innego produktu kojarzonego z Bolesłąwcem poza jego granicami. Ale to produkt kiepski, zacofany i bez perspektyw.
~Alicja niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 0:34
Zgadzam się z p. Natalią. Dziennikarz nie popisał się elokwencją...
~ niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 0:55
Przeprowadzający wywiad powinien poszukać innego zajęcia, totalny brak umiejętności konwersacji i kamerzysta do d u p y
1
emem
22 sierpnia 2013r. o 1:23
Natalia wpadnij do Redakcji w trakcie dyzuru :) uslyszysz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania/watpliwosci :)

A co sadzisz o ceramice? Jaka Ci sie najbardziej podoba?

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
2900
#falco nieaktywny
22 sierpnia 2013r. o 7:20
odnośnie tytułu...

JA NIE!!!
nie mam w domu ani jednego podobnego wyrobu i nie zamierzam tego zmienić
ot taki ,,niepatriotyczny ,, jestem :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.