Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaginęła 18-latka
5134
#TOjsienka nieaktywny
22 sierpnia 2013r. o 21:07
~Papuga napisał(a):

O czym ty bredzisz do jasnej cholery ?? ?? Ja rozumię, że coraz bardziej obniża się wiek rozpoczęcia regularnego współżycia seksualnego gówniarzy (czasami byle z kim, byle gdzie i byle jak), ale to wcale nie znaczy, że trzeba to przyjąć za normę !!

Zastanawiam się czasem gdzie są rodzice tych małolat z gołymi dupami pod klubami.
Przecież wszyscy wypowiadający się na forum są tacy porządni ich dzieci tylko ślęczą nad książkami to skąd tam te wysztafirowane gówniarze?

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Papuga niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 21:53
TOjsienka napisał(a):
~Papuga napisał(a):

O czym ty bredzisz do jasnej cholery ?? ?? Ja rozumię, że coraz bardziej obniża się wiek rozpoczęcia regularnego współżycia seksualnego gówniarzy (czasami byle z kim, byle gdzie i byle jak), ale to wcale nie znaczy, że trzeba to przyjąć za normę !!

Zastanawiam się czasem gdzie są rodzice tych małolat z gołymi dupami pod klubami.
Przecież wszyscy wypowiadający się na forum są tacy porządni ich dzieci tylko ślęczą nad książkami to skąd tam te wysztafirowane gówniarze?

Dobre pytanie. Z mojego otoczenia te "wysztafirowane gówniarze" jak je nazwałaś, to w większości kopie swoich rodziców:( Niestety powielają "wzory" wyniesione z domu...
A zatem poniekąd to nie ich wina, że są, jakie są. Smutne to:(
~gdxstfw niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 22:10
~yhy napisał(a):
~ napisał(a): no prosze lolitka 18 lat kurde dziecko i jeszcze patologia same imprezy i takie znajomki :] nic dziwnego :|

No sorry, ale dziecko w wieku 18 lat to nie jest aż taka patologia by to wypominać w każdym poście. Gul wam skacze czy co, że w tak młodym wieku mogła sobie pozwolić na dziecko a wy bezdzietni w wieku 30 lat wielką karierę kontynuujecie i na rachunki nie macie. Ha ha. Ludzie są żałośni

Tyle że to dziecko ma 2 latka, więc zaszła w cążę w wieku 15 lat, a to chyba juz nie jest normalne..
~T niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 22:13
Umilowani, prosze uwazac na swoje slowa. Dzieci sa blogoslawienstwem od Boga i wypowiadane plugastwo spada na osobe,ktora je wypowiada.
5134
#TOjsienka nieaktywny
22 sierpnia 2013r. o 22:27
~Papuga napisał(a):

Dobre pytanie. Z mojego otoczenia te "wysztafirowane gówniarze" jak je nazwałaś, to w większości kopie swoich rodziców:( Niestety powielają "wzory" wyniesione z domu...
A zatem poniekąd to nie ich wina, że są, jakie są. Smutne to:(

Nie no z byle jakich domów też wychodzą porządni ludzie.Raczej rozchodzi się o to ze rodzice nie mają czasu dla dzieci wolą np.wypisywać mądrości na forum bo o tym że rodzice sa teraz zaszczuci to nie wspomnę.Jedyne co wolno teraz rodzicom z normalnych domów to podporządkować sie gnojkowi żeby nie czuł sie zestresowany a potem utrzymywać dziecię z przybytkiem. :|

Dopisane 22.08.2013r. o godz. 22:27:

~T napisał(a): Umilowani, prosze uwazac na swoje slowa. Dzieci sa blogoslawienstwem od Boga i wypowiadane plugastwo spada na osobe,ktora je wypowiada.

Acha czyli według ciebie Bogu sie podoba dyskotekowe latanie po chaszczach i co balet to nowy towarek?No teraz to cię poniosło.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~Lola niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 22:32
I co ludzie, wiadomo coś?
~T niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 22:36
Zlorzeczeniem sie niczego nie naprawi .Blogoslawiac bedziemy takze blogoslawieni, bo to jest prawo uniwersalne (niezalezne nawet od wiary),ze co zasiejemy bedziemy zbierac. Ja Ciebie blogoslawie,TOjsienka! :)
~ela niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 22:36
~T napisał(a): Umilowani, prosze uwazac na swoje slowa. Dzieci sa blogoslawienstwem od Boga i wypowiadane plugastwo spada na osobe,ktora je wypowiada.
Acha! Pan Bóg zsyła te dzieci nieletnim między kartkami w zeszycie i książce. Tak je sobie znajdują, nie współżyjąc seksualnie.
Właściwie to nie jest takie ważne czy miała dzieci. Ważne czy dziewczyna znalazła się już, czy nie.
REKLAMA Nowe domy!