~Papuga napisał(a):
O czym ty bredzisz do jasnej cholery ?? ?? Ja rozumię, że coraz bardziej obniża się wiek rozpoczęcia regularnego współżycia seksualnego gówniarzy (czasami byle z kim, byle gdzie i byle jak), ale to wcale nie znaczy, że trzeba to przyjąć za normę !!
TOjsienka napisał(a):~Papuga napisał(a):
O czym ty bredzisz do jasnej cholery ?? ?? Ja rozumię, że coraz bardziej obniża się wiek rozpoczęcia regularnego współżycia seksualnego gówniarzy (czasami byle z kim, byle gdzie i byle jak), ale to wcale nie znaczy, że trzeba to przyjąć za normę !!
Zastanawiam się czasem gdzie są rodzice tych małolat z gołymi dupami pod klubami.
Przecież wszyscy wypowiadający się na forum są tacy porządni ich dzieci tylko ślęczą nad książkami to skąd tam te wysztafirowane gówniarze?
~yhy napisał(a):~ napisał(a): no prosze lolitka 18 lat kurde dziecko i jeszcze patologia same imprezy i takie znajomki :] nic dziwnego :|
No sorry, ale dziecko w wieku 18 lat to nie jest aż taka patologia by to wypominać w każdym poście. Gul wam skacze czy co, że w tak młodym wieku mogła sobie pozwolić na dziecko a wy bezdzietni w wieku 30 lat wielką karierę kontynuujecie i na rachunki nie macie. Ha ha. Ludzie są żałośni
~Papuga napisał(a):
Dobre pytanie. Z mojego otoczenia te "wysztafirowane gówniarze" jak je nazwałaś, to w większości kopie swoich rodziców:( Niestety powielają "wzory" wyniesione z domu...
A zatem poniekąd to nie ich wina, że są, jakie są. Smutne to:(
~T napisał(a): Umilowani, prosze uwazac na swoje slowa. Dzieci sa blogoslawienstwem od Boga i wypowiadane plugastwo spada na osobe,ktora je wypowiada.
~T napisał(a): Umilowani, prosze uwazac na swoje slowa. Dzieci sa blogoslawienstwem od Boga i wypowiadane plugastwo spada na osobe,ktora je wypowiada.Acha! Pan Bóg zsyła te dzieci nieletnim między kartkami w zeszycie i książce. Tak je sobie znajdują, nie współżyjąc seksualnie.