Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaginęła 18-latka
~Daria niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 22:33
Ale po co to jej sprawa co robi a ze jej mama na to pozwala to jej sprawa mloda niech cpa wiecej
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 22:37
Nie tylko jej, bo skoro sprawa została nagłośniona, to następnym razem jak ktoś zaginie, ludzie będę patrzyć na niego z punktu tegoż doświadczenia . A może to być poważna sprawa, a nie wybryki jakiejś siksy.
~Daria niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 22:39
Tak sie sklada ze znam ja dobrze i nie raz ja matka czy ojciec szukali a policja to juz nie wspomne . Najwazniejsze ze jej nic nie jest i tyle z mojej strony
~ssss niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 23:17
widać dobry kryształ na mieście jak nie chce jeszcze wracać do domu. długo trzyma. skończy się faza to sama wróci
~dad niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 5:39
Najważniejsze żeby śię znalazła, a wy sobie jaja robicie nie wiecie co rodzice czują trzeba to samemu doświadczyć żeby zrozumieć , napewno się odnajdzie ,trzymam kciuki :)
11202
#Anonim11202 nieaktywny
24 sierpnia 2013r. o 9:02
~czaki125 napisał(a): (...)

oj patrycja daj już spokój i wracaj do domu, rodzice się niepokoją.

Zmoderowano 24.08.2013 godz.9:07 - powód: konsekwencja usunięcia cytowanego posta (moderator)
~ niezalogowany
24 sierpnia 2013r. o 10:01
Motywacja napisał(a): chciałoby się powiedzieć, że szkoda dziecka, ale jak to imprezowe coś nazwać dzieckiem skoro sama ma dziecko? szczerze? to niech (...) ludzie mają ważniejsze problemy niż zaginięcie (...).

Jedyna mądra,rozsadna wypowiedż.Popieram.

Zmoderowano 24.08.2013 godz.19:58 - powód: korekta cytowania (moderator)
11222
#Amnesty nieaktywny
24 sierpnia 2013r. o 10:43
Bo reszte konkretnych wypowiedzi usunięto. Wszystkie boleslawieckopodobne portale łącznie z fb boleslawiec trąbią o tym, jak to zabolowała nacpana malolata i teraz wszyscy jej szukają. Róbcie dalej reklamę - w końcu jest sławna - za chwile będziecie mieli tego więcej... :>

Dopisane 24.08.2013r. o godz. 10:43:

zabalowała* ;)