Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przyjazd czerwonych do Legnicy

1484
rafal
15 września 2013r. o 21:56
Lubię Rosjan byłe ZSRR, Putina itp. Dla mnie to też kosmos takie protesty. Chorzy z nienawiści ludzie to robią. Zamiast zająć się tworzeniem własnej pozytywnej rzeczywistości. Szkoda naprawdę energii na takie akcje. Energię tych 300 ludzi którzy protestowali można by zamienić na przekopanie 30 arowej działki i posadzeniu np pomidorów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11202
#Anonim11202 nieaktywny
15 września 2013r. o 21:59
To prześledź od początku temat, gdzieś po drodze powinno być kilka linków. Może jeszcze kilka znajdę. Na tvn24 też coś powinno być. Po co mam się powtarzać? Nikt nie każę Ci przytakiwać, nie rozumiesz to znaczy, że temat się Ci obcy, nie zbyt Cię interesuje i szlus. W czym problem. Wydarzenie było w piątek,dzisiaj kończy się niedziela. Po temacie. Co tu wspominać? A no tak. Ja obudziłem umierający już temat śmiercią naturalną, wiadomością z ostatniej chwili. Przepraszam.

Dopisane 15.09.2013r. o godz. 21:59:

rafal napisał(a): Energię tych 300 ludzi którzy protestowali można by zamienić na przekopanie 30 arowej działki i posadzeniu np pomidorów.

No pewnie, że można, tylko jeśli mam coś robić za darmo to pozwolisz, że ja zdecyduje co to będzie.
211
skorn
16 września 2013r. o 2:33
emem napisał(a):
Motywacja napisał(a): Czy przejście na emeryturę, kasuje fakt bycia żołnierzem?

Nie, ale nie widze za bardzo w czym jest problem tej wizyty.

Dla Ciebie nic nie jest problemem. Paradoksalnie, to jest twój największy problem, że wszystko masz w dupie. Zupełnie jakbyś sr*ł na historię Polski. : )

<i>
3812
#antykomercjalista nieaktywny
16 września 2013r. o 12:13

...Ale synowie ziemi nocą się zgromadzą śmieszni karbonariusze spiskowcy wolności będą czyścili swoje muzealne bronie przysięgali na ptaka i na dwa kolory...Z.H.
1
emem
16 września 2013r. o 12:15
skorn napisał(a):
emem napisał(a):

Dla Ciebie nic nie jest problemem. Paradoksalnie, to jest twój największy problem, że wszystko masz w dupie. Zupełnie jakbyś sr*ł na historię Polski. : )

Historie trzeba znac, ale to nie powod, zeby nie myslec o przyszlosci i np. nie spotkac sie z ludzmi z innych krajow.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
3812
#antykomercjalista nieaktywny
16 września 2013r. o 12:20
emem napisał(a):
skorn napisał(a):
emem napisał(a):

Historie trzeba znac, ale to nie powod, zeby nie myslec o przyszlosci i np. nie spotkac sie z ludzmi z innych krajow.

„Naród, który nie zna swojej przeszłości, umiera i nie buduje przyszłości”-

Jan Paweł II

...Ale synowie ziemi nocą się zgromadzą śmieszni karbonariusze spiskowcy wolności będą czyścili swoje muzealne bronie przysięgali na ptaka i na dwa kolory...Z.H.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
16 września 2013r. o 12:24
emem napisał(a):

Ale przecież jedno nie wyklucza drugiego, czy się mylę? To było jedno wydarzenie, na które z przyjemnością się wybrałem i to znaczy, że nie jestem otwarty na przyszłość? Właśnie chyba wręcz przeciwnie, bo nie myślę jednokierunkowo. Chciałbym budować swoją przyszłość ze znajomością przeszłości, chociażby po to, by nie popełniać błędów już popełnionych.
~mir.ko niezalogowany
16 września 2013r. o 15:28
Nie widze problemu by spokojnie obie strony porozmawiały. Początek 'okupacji' był trudny ale po paru latach chyba nie bylo tak zle, skoro rosjan zegnano kwiatami i wódką na peronach.

wielu z nas moze nie wiedziec jakie ma nawet korzenie :

"W bazach radzieckich zatrudniano tylko niezamężne Polki, by radzieccy żołnierzy mogli sobie używać do woli. Dzięki temu na zachodniej granicy i Warszawie powstawał nowy zrusyfikowany obywatel."

Ich celem nie było niszczenie Polski [niszczono lub wysadzono niemieckie luksusy i fabryki] , tylko bardziej jej zrusyfikowanie.

http://www.polska-zbrojna.pl/home/articleinmagazineshow/9236?t=W-POSZUKIWANIU-MALEJ-MOSKWY
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo