Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przyjazd czerwonych do Legnicy

11202
#Anonim11202 nieaktywny
15 września 2013r. o 18:44
Ja niestety jestem jeszcze za młody i za głupi, by to tak ująć jak Skorn zrobił i pewnie nigdy lepiej bym tego nie ujął. Wzruszyłem się. Podpisuję się obiema rękoma i nogami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4469
#Patrzalski nieaktywny
15 września 2013r. o 18:45
I nadal myślisz ,że jesteś zabawny ?

sto razy się zastanów ,zanim kogoś chcesz obrazić :)
mogę olać to co piszesz ,ale jak trzeba mogę stanąć i bronic swojego imienia
miłej nocy życzę
11202
#Anonim11202 nieaktywny
15 września 2013r. o 18:50
A teraz kobieta lekkich obyczajow o co się dopierdalasz? Bo już mnie na poważnie w...iasz? Wyżej napisałem coś co by cię mogło obrazić? Nie ? To zamknij morde i naprawde idź już spać

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
15 września 2013r. o 18:52
Motywacja - patrzalski zaprasza cię na eurowpier dol. Przyjmij zaproszenie i się nie dąsaj, bo wychodzisz na ci pę :D
4469
#Patrzalski nieaktywny
15 września 2013r. o 18:59
skorn napisał(a):
~ napisał(a):
O to "służenie" się rozchodzi. Służyć to sobie mogli w ZSRR, tutaj okupowali, i to przez 50 lat. Towarzysz Patrzalski potwierdzi, w końcu popierał wprowadznie stanu wojennego nie z innego powodu niż ze strachu przez takimi "służącymi".

Przypisujesz mi za dużo zasług :) Komu teraz służysz ? Jak Twoim zdaniem wygląda nasza niepodległość? Nie wstydzisz się podległości i mi wypominasz lewactwo ? Jak znajdzie się człowiek ,który nie da się dymać to od razy jest nazwany lewakiem i komunistą ?
211
skorn
15 września 2013r. o 19:05
Nikomu nie służę. Z niepodległością nie jest dobrze, bo jesteśmy w UE, ale i tak jest dużo lepiej niż było. : )

(Zaraz dowiem się jednak, że służę Watykanowi)

<i>
10592
#bieda nieaktywny
15 września 2013r. o 19:12
11202
#Anonim11202 nieaktywny
15 września 2013r. o 21:20
,,Dziękujemy wszystkim za obecność. Jak na godzinę 10:00 w piątek było nas bardzo dużo, bo około 200-300 osób w zależności od momentu manifestacji. O godzinie 6:00 rano następnego dnia policja wkroczyła do domu jednego z głównych organizatorów, naszego kolegi Piotrka, w następstwie aresztowano dwóch naszych działaczy. Powodem miało być rzekome oblanie pomnika farbą. W chwili gdy nasi koledzy siedzą w areszcie, okupanci biesiadują z władzami miasta przy piweczku, wódeczce i zakąskach. W takim państwie przyszło nam żyć.. ale już niedługo. Idzie nowe pokolenie, niesie Polsce odrodzenie!"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo