Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przyjazd czerwonych do Legnicy

2900
#falco nieaktywny
7 września 2013r. o 15:21
Patrzalski napisał(a): Pójdźmy dalej ,nie wpuszczajmy do naszego kraju żadnych okupantów ,wszystkim wypowiedzmy wojnę !! Skoro nie chcemy układów z Rosją to tak samo zachowajmy się wobec Niemców ,Nie organizujmy wizyty najstarszemu okupantowi jakim jest papiestwo ,Czesi też nam wypowiedzą wojnę za 68' ,Szwedom pokażmy środkowy palec i skoczmy się utopić w Bałtyku.

:D siemka ...
zapomniałeś o Tatarach,i Szwedach na przykład :D zbombardujmy ich naszymi ,,efami,, i wezmy pod nasze Leopardy...jeśli są ,,na chodzie,,

wszystkim wszystko pamiętacie nie widząc kiedy i gdzie obecnie jesteśmy okupantami i nie pieprzcie mi tu głupot o jakichkolwiek ,,misjach stabilizacyjnych,,

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
7 września 2013r. o 15:29
No to gdzie jesteśmy teraz okupantami? Gdzie burzymy miasta? Gdzie polscy żołnierze gwałcą kobiety?

Pierdolony lewicowy relatywizm, kiedy wy wreszcie wyzdychacie : )

<i>
2900
#falco nieaktywny
7 września 2013r. o 15:36
sorki...o Szwedach pamietałeś

tak mnie rozbawił ten ,,protest,, że pisałem tonąc we łzach śmiechu :D

Dopisane 07.09.2013r. o godz. 15:36:

skorn napisał(a): No to gdzie jesteśmy teraz okupantami? Gdzie burzymy miasta? Gdzie polscy żołnierze gwałcą kobiety?

wez meliskę!!!!! :D

~Papuga niezalogowany
7 września 2013r. o 15:39
skorn napisał(a): No to gdzie jesteśmy teraz okupantami? Gdzie burzymy miasta? Gdzie polscy żołnierze gwałcą kobiety?

No brawo brawo..... Myslałam że masz jednak trochę więcej klasy. A tu proszę zwykłe chamstwo i prostactwo najwyższych lotów.
211
skorn
7 września 2013r. o 15:41
Gówno mnie obchodzi co myslałaś ty lub ktokolwiek inny : )

<i>
2900
#falco nieaktywny
7 września 2013r. o 15:45
zapewne to Eskimosi ostrzelali iracką wioskę no bo przecież nie nasi...
do kamerki to dzieciaczkom czekoladki a poza nią kałachy w dłoń i jazda...
dobrze że Wietnam się skończył zanim zostaliśmy ,,sojuznikami,,

;)

~ niezalogowany
7 września 2013r. o 15:49
skorn napisał(a): Wojna skończyła się w 1945. Może mi ktoś powiedzieć, czemu sowieci siedzieli tu do 1993?

Bo jesteśmy bardzo gościnni :D
211
skorn
7 września 2013r. o 16:06
falco napisał(a): zapewne to Eskimosi ostrzelali iracką wioskę no bo przecież nie nasi....

Myślisz, że Irakijczycy postawią tym polskim żołnierzom pomnik? Ile takich przypadków było? Można to porównywać z 17 września 1939?

Czy ty w ogóle zdajesz sobie sprawę z absurdalności porównań jakie stosujesz, czy po prostu, jak pseudoanarchista* Patrzalski, bronisz minionego systemu za wszelka cenę?

* - pseudoanarchista, bo co to za buntownik, który zwalcza "okupanta" z Watykanu, a namiestnika Moskwy w Polsce Jaruzelskiego trzymającego latami polski naród za morde, uważa za bohatera.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo