Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przyjazd czerwonych do Legnicy

~xxx niezalogowany
7 września 2013r. o 16:19
Tyle jadu MOTYWACJA-szkoda mi ciebie ze cierpisz....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 września 2013r. o 16:21
skorn napisał(a): Wojna skończyła się w 1945. Może mi ktoś powiedzieć, czemu sowieci siedzieli tu do 1993?

Drogi Skornie, wojna i okupacja Polski nie skończyła się do tej chwili. Okupant znalazł sobie inne metody przejęcia Naszej Ojczyzny. Już nie potrzeba czołgów, samolotów i rakiet, wojna przeniosła się teraz na inne "pola" - finanse, banki oraz tzw. "Unia Europejska" stworzona po to żeby przejąć kraje które były wcześniej nie do podbicie w taki sposób żeby jeszcze same o to się prosiły. Wystarczy mała, wierna armia którą nazywamy rządem żeby poddawać i oddawać całe kraje z milionami obywateli którzy staja się niewolnikami bądź to tej unii (u nas PO, SLD, Ruch Odmieńców od kota), bądź Watykanu (u nas PiS i pochodne). Jak to mawiają - lepiej już było, powiedzmy od dnia kiedy pogoniliśmy ruskich (celowo mała litera) do dnia wstąpienia do unii (też celowo mała litera). Tylko biedny Polak (celowo z dużej litery) musi cały ten bajzel (czarny i niebieski a wcześniej czarny i czerwony) utrzymywać na swoim garbie.
~ups niezalogowany
7 września 2013r. o 16:50
Dokopales,brawo.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
7 września 2013r. o 16:54
~xxx napisał(a): Tyle jadu MOTYWACJA-szkoda mi ciebie ze cierpisz....

Ja wcale nie cierpię. Tak się składa, że generalnie jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem, a o inicjatywie dowiedziałem się całkiem przypadkiem i postanowiłem wziąć w niej udział, a temat założyłem, bo może ktoś również będzie chciał w tym uczestniczyć. Ot cała filozofia.
2900
#falco nieaktywny
7 września 2013r. o 17:28
a ciekawe ,,dlaczego,, tak długo siedzieli w Berlinie ?
;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
7 września 2013r. o 17:37
Zamiast napied...lać bez sensu w te klawiatury, zróbcie sobie ustawkę na rynku przy fontannie.
I wreszcie będzie ciekawie.

~Papuga niezalogowany
7 września 2013r. o 17:42
~ napisał(a): Zamiast napied...lać bez sensu w te klawiatury, zróbcie sobie ustawkę na rynku przy fontannie.
I wreszcie będzie ciekawie.

:D :D :D (s)kornik miałby pełne łapy roboty :> Ale może wylałby całą zółć i ulżyłoby chłopu :P
~marcin niezalogowany
7 września 2013r. o 17:46
falco napisał(a): a ciekawe ,,dlaczego,, tak długo siedzieli w Berlinie ?
;)

Może dlatego że byli okupantem?Może pójdżmy dalej i zaprośmy żyjących jeszcze kapo z Oświęcimia?W końcu jedna Europa,bratać się trzeba itd
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza