~ napisał(a): skorn napisał(a): Wojna skończyła się w 1945. Może mi ktoś powiedzieć, czemu sowieci siedzieli tu do 1993?
siedzieli, bo takie były układy: min: Warszawski...Co Wy chcecie od tych Rosjan? Nie ma już tych co "są źli", normalni ludzie jak i my- Polacy.Jeśli oni -ci normalni-są do d... to księża którzy mają kochanki, politycy-kombinatorzy, niemcy-najeźdźcy, amerykańce-ci od stonki, żony i mężowie którzy zdradzają, każdy co kiedyś i teraz kombinuje żeby przeżyć...co? też wynocha z kraju? to kto tu zostanie? idiotyzmy wypisujecie. Czas pewne rzeczy zapomnieć i myśleć o przyszłości.
Panu prezydentowi Legnicy już podziękujemy. Do rosjan obecnych w ostateczności i przy dobrym humorze mogę nic nie mieć, ale tu chodzi o 160 okupantów, którzy po wcześniejszym zniszczeniu legnicy, odeszli w najlepsze a teraz wracają waćpanowie na włości. Typowe lewackie myslenie. To wypuśćmy gwałcicieli, morderców na wolność, bo przecież trzeba zapomnieć o przeszłości. W dupie mam księży mających kochanki jak i żony zdradzające mężów, bo krzywdy nie zrobili,ani nie robi mi tym, więc twój argument jest słaby jak obrona europy przed islamizacją.