Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przyjazd czerwonych do Legnicy

11202
#Anonim11202 nieaktywny
11 września 2013r. o 15:55
~Ramaj napisał(a): Znaleźli się spóźnieni obrońcy niepodległości,trzeba było protestować gdy ruscy siedzieli w Legnicy - teraz odważni.

Gdybym w tym czasie miał chociaż 15 to pewnie i bym protestował.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
15 września 2013r. o 16:51
http://www.rp.pl/artykul/153227,1048284.html

<i>
11202
#Anonim11202 nieaktywny
15 września 2013r. o 16:53
A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści. !!
4469
#Patrzalski nieaktywny
15 września 2013r. o 17:04
Sam przyznałeś ,że nawet 15 lat nie miałeś w tamtych czasach :)
Z racji tego, pewnie wiesz wszystko najlepiej i Twoja ocena będzie wiążąca .Bolecnauci będą bardzo wdzięczni za Twoje pouczające wpisy ,temat wieszania "komunistów" masz obcykany jak nic .
Wierszyk znasz :)
~ niezalogowany
15 września 2013r. o 17:15
Wczoraj gdzieś czytałem że USA odpuszcza sobie Europę i jest to szansa dla Putina.
Niedługo wszystkich domorosłych antykomunistów będą wyłapywać po IP i facebooku :)
Ja wiem że wam się wydaje że stworzycie sobie nową AK. Ale nie stworzycie bo za głupi jesteście. Z umiejętności strzelania mają tylko te na bolcu.
Znaleźli sobie łatwego przeciwnika którego już tu nie ma, mają przyzwolenie od IPN i wydaje im się że to jakiś wielki bój patriotyczny. A tak naprawdę krzyczycie do ściany.
Mi to przypomina wyżywanie się narodowców niemieckich na Polakach którzy mieszkają za zachodnią granicą. Znaleźli sobie łatwego przeciwnika (krajowy rząd puszcza to koło uszu, tak samo jak ruscy puszczają koło uszu płacz naszych internetowych narodowców) i się na nim wyżywają.
Taki narodowiec niemiecki do turasa nie podskoczy bo ten go wykastruje dlatego szukają łatwego celu - spokojnego Polaka.
Nasi nawet tego przeciwnika nie mają obok siebie i toczą heroiczny bój ze ścianą z regipsu :)
A wystarczy podskoczyć do czeczeńców. Ale żaden tego nie robi, ciekawe dlaczego.
Bo cienkie du py jesteście :)
Co prawda we Wrocławiu jakaś banda czasem okopie jakiegoś murzyna ale to tylko w grupie :)
Krzyczcie sobie na ruskich - kiedyś was po IP wyłapią lub przez facebooka a do lasu nie uciekniecie bo będzie zagrodzony i prywatny ;)
211
skorn
15 września 2013r. o 17:20
Bój o prawde historyczną, nic więcej.

Ciekawe czy Czesi tez świętują interwencję wojsk Układu Warszawskiego, które właśnie z Legnicy wyruszyły, by ich tam pacyfikować. : )

<i>
11202
#Anonim11202 nieaktywny
15 września 2013r. o 17:26
Patrzalski napisał(a): Sam przyznałeś ,że nawet 15 lat nie miałeś w tamtych czasach :)
Z racji tego, pewnie wiesz wszystko najlepiej i Twoja ocena będzie wiążąca .Bolecnauci będą bardzo wdzięczni za Twoje pouczające wpisy ,temat wieszania "komunistów" masz obcykany jak nic .
Wierszyk znasz :)

I co w związku z tym pariówarzu, że nie miałem wtedy 15 lat? To znaczy, że mam być teraz gimbusem bez tożsamości narodowej i jedyne co robić to machać chu.jem do monitora?
211
skorn
15 września 2013r. o 17:33
Gdyby polskie polskie społeczeństwo składało sie tylko z takich lewackich kmiotów, to do dziś byśmy żyli w prl-u.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza