ciekawe czy ktoś z wypowiadających się na forum albo piszący ten "artykuł" skończył kierunek zarządzania ??? wątpię .
1.Łącząc dwie spółki ograniczana jest administracja , czyli koszty.
2.ZEC nie może podnosić cen za opłatę ciepła bo ta jest regulowana centralnie przez państwo więc poco znowu mącicie wodę???
Dobrze by było gdyby bilety były tansze, tak jak w okresie letnim . Dla mnie sa za drogie a lubie pływac nie opłaca mi sie isc na basen raz w tygodniu a na dwa razy mnie nie stac , dlatego w ogole nie chodze albo od wielkiego swięta. Nie zawsze drogi bilet przyniesie zyski
zdecydowanie za mało ławek jest przy orce yyyyyyyy :D trza by dostawić panie burmistrz yyyyy :D i tak zapłacą w formie podwyżki niewolnicy ZEC- u. yyyyy :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.