Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polowanie przy "Manhatanie"

7453
#wolar nieaktywny
10 września 2013r. o 12:01
4 policjantów, 2 radiowozy ukryte za innymi pojazdami na dzikim parkingu przy Jeleniogórskiej "poluje" na przechodzących między targowiskiem a dawną mleczarnią. I wlepiają mandaty. Czyżby się bali babci emerytki, że przywali im natką pietruszki? A może jest już tak dobrze i bezpiecznie, że nie mają nic lepszego do roboty ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~cort2 niezalogowany
10 września 2013r. o 12:04
Właśnie zapłaciłem za przechodzenie nie po pasach. (...)

Zmoderowano 10.09.2013 godz.12:10 - powód: słowa ubliżające innym osobom (moderator)
~julek niezalogowany
10 września 2013r. o 12:06
nieźle ujęte...
4596
#becia73 nieaktywny
10 września 2013r. o 12:09
Tak to jest jak nie umieją łapać prawdziwych przestępców to biorą się za porządnych ludzi, statystyka musi być!
~kierowiec niezalogowany
10 września 2013r. o 12:14
Bardzo dobrze,ze taka akcje tam robią,jest to potrzebne bo zamieńmy sie miejscami i zza kierownicy to wyglada denerwująco.jesli jade a przejeżdżam tamtędy 4 razy dziennie i widze puste przejście dla pieszych a 5 metrów dalej ulica zajeta i mimo nadjeżdżających piesi czujq sie na srodku ulicy jakby byli na przejściu.Rozumiem przeleciec szybko i nie zmuszać aut do zatrzymywania sie ale jeśli auto musi się całkowicie zatrzymac to juz przesada.Zeby przejscie bylo jeszcze 100metrów,rozumiem ale jest 5 metrów do zebry!!! ludzie!!! na wsi tak sie chodzi.Czescto ze w tamtym miejscu działa psychologia tłumu,jeden wejdzie,szybko przejdzie a 10 innych osób za nim juz wolniej bo po co sie spieszyc jak przeciez nie ja bylem pierwszy na ulicy.szkoda gadać.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
10 września 2013r. o 12:15
jakbyś był taki porządny to by Cię nie łapali. Jakoś dziwnym trafem nigdy nie miałem problemów z policją, ale to pewnie przez to, że cały dzień siedzę przed komputerem.
Stoją na manhatanie źle, a nie tak dawno na forum ktoś się popłakał, że właśnie na tym targowisku ukradziono mu okularki i bodajże bagażnik.
Komendanci się od siedmiu boleści znaleźli i będą rozpisywać obowiązki policji.
~cort2 niezalogowany
10 września 2013r. o 12:32
Na Zgorzeleckiej koło PKS też potrzxebne są 2 samochody do łapania przestępców pieszych. Każdy samochód zasuwa tam 90 km/h i jest strasznie groźnie. Nikogo nie zatrzymałem, nikomu w jeździe nie przeszkadzałem. Poprostu przeszedłem i zapłaciłem 50 zł. Statystyka musi być, a pseudopolicjantów pozdrawiam. Zajmujcie się dalej takimi bzdurami, a wieczorem przed lustrem pomyślcie o dobrze spełnionym obowiązku.
~Wuj Stefan niezalogowany
10 września 2013r. o 12:43
Wyjściem z sytuacji jest zamknięcie dzikiego parkingu (po mleczarni) po drugiej stronie Manhatanu. Swoją drogą coś na tym dzikim parkingu (lala plac na Łokietka) miało cos powstać? Panie prezydencie, zrób pan porządek w mieście!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo