Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Oszustka z Bolesławca

4830
#agata89 nieaktywny
12 września 2013r. o 11:26
Witam tez zostalismy oszukani przez ta pania ale napewno tej sprawy tak nie zostawimy.pod tym linkiem w komentarzach znajda Panstwo numer pod ktory mozna dzwonic jesli ktos jest osoba poszkodowana przez ta pania. http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=274630&strona=2
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5018
#katarzis1978 nieaktywny
13 września 2013r. o 6:06
Z taką sprawą należy iść na policję ,publiczne ujawnianie czyichś danych jest karalne ,więc ta pani może teraz wam kłopotu narobić. Macie jej adres telefon to dlaczego nie zgłosicie tego organom ścigania ?

katarzis
11295
#vinculum nieaktywny
13 września 2013r. o 10:18
katarzis, zgodnie z art. 213 § 2 w tym przypadku podanie publicznie takich informacji nie jest karalne, bo służy ochronie społecznie uzasadnionego interesu.
5364
#mala86 nieaktywny
13 września 2013r. o 14:53
Mysle ze najlepiej bedzie jak w poniedzialek osoby poszkodowane przez ta pania zbierzem sie i pojdziemt wspolnie to zglosic na policje.osoby chetne prosze o kontakt pod numerem ktory wczesniej podalam
1799
#koehl nieaktywny
13 września 2013r. o 16:48
JACY WY JESTEŚCIE WSZYSCY DURNI ,ŚMIAĆ MI Z WAS SIĘ CHCE, NO I DOBRZE WAM TAK! TYLE SIĘ MÓWI O TYM ŻE NIGDY NIE PŁACI SIĘ NIKOMU NAPRZÓD ZA PRACĘ, JESZCZE 1000 ZŁ?! KTO JEST TAKI BOGATY W DZISIEJSZYCH CZASACH CO ?MOŻE MI DACIE TEGO TYSIAKA JA TO WAM NAPEWNO ZAŁATWIĘ ,JEST TYLE FIRM PRZEZ KTÓRE MOŻNA JECHAĆ LEGALNIE I BEZ ŻADNYCH KOSZTÓW A WY JAKIEJŚ GŁUPIEJ NIE NO MĄDREJ BABIE BO WIEDZIAŁA JAK WAS WYKIWAĆ DAJECIE TYLE KASY??!!!W GŁOWIE SIĘ NIE MIEŚCI!
KOBIETY JEŚLI UMIECIE NAPRAWDĘ TEN NIEMIECKI NAWET PODSTAWY TO KAŻDA FIRMA WAS ZATRUDNI MAM SPRAWDZONE TO WIEM, WEJDZCIE NA INTERNET WPISZCIE OPIEKA NIEMCY I WYJDZIE WAM JUŻ KILKANAŚCIE FIRM CHĘTNYCH WAS ZATRUDNIĆ
11273
#piecgie nieaktywny
13 września 2013r. o 22:56
Chyba nie jesteś w temacie. Firma nie załatwia pracy z podstawową znajomością języka.
4830
#agata89 nieaktywny
14 września 2013r. o 9:36
po co sie wypowiadaja osoby ktore nie sa w temacie? tak czy siak pieniadze odzyskamy, w poniedzialek zglaszamy sprawe na policje.
11222
#Amnesty nieaktywny
14 września 2013r. o 9:48
agata89 napisał(a): po co sie wypowiadaja osoby ktore nie sa w temacie? tak czy siak pieniadze odzyskamy, w poniedzialek zglaszamy sprawe na policje.

to, że ją znajdzie policja i ukaże sąd wcale nie znaczy ze odzyskasz swoje pieniądze niestety.....
Natomiast nasz wymiar sprawiedliwości ewentualnie wyegzekwuje kare grzywny od tej pani i kasa zasili nasz biedny państwowy budżecik. Życie... :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza