Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kaczyński w Bolesławcu
11202
#Anonim11202 nieaktywny
25 września 2013r. o 9:12
ojciec napisał(a): JA ZAPIER...żeby rodzina miała z czego żyć, a tacy jak ten bajki piszą, a nie żądzą...zresztą nie on jeden.

Oniee na razie to drogi panie zapier... przez cesarza tuska I, bo to on jest magnatem tej pięknej Polskiej ziemi. Czemu na niego jadu nie wylewacie? Naprawdę już tak wami zmanipulował?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7878
#ojciec nieaktywny
25 września 2013r. o 9:22
Motywacja napisał(a):
ojciec napisał(a): JA ZAPIER...żeby rodzina miała z czego żyć, a tacy jak ten bajki piszą, a nie żądzą...zresztą nie on jeden.

Oniee na razie to drogi panie zapier... przez cesarza tuska I, bo to on jest magnatem tej pięknej Polskiej ziemi. Czemu na niego jadu nie wylewacie? Naprawdę już tak wami zmanipulował?

SORRY! Ja zapier... od dawna, a nie tylko od czasu Tuska, również za czasów Kaczki zapier..em. Chodzi mi o to, że g... to da, to jago malowanie dobrobytu. Takiej Kaczce zależy na władz, bo chce się mścić...na tych od Smoleńska, na -w/g niego- "innych" Polakach. Populista i siejący nienawiść.
~Nie wierzę już w Polskę niezalogowany
25 września 2013r. o 9:22
Kto by nie wygrał to i tak lepiej nie będzie.
Polskie rządy co rusz zabierają nam coraz więcej, więcej, więcej.
Kto by nie był u władzy to lepiej to już było.
Nie ma na kogo nawet zagłosować a na pewno nie na Kaczyńskiego
który ma tylko swoje prywatne cele i ambicje do zrealizowania !
~ niezalogowany
25 września 2013r. o 9:30
ojciec napisał(a): SORRY! Ja zapier... od dawna, a nie tylko od czasu Tuska, również za czasów Kaczki zapier..em. Chodzi mi o to, że g... to da, to jago malowanie dobrobytu. Takiej Kaczce zależy na władz, bo chce się mścić...na tych od Smoleńska, na -w/g niego- "innych" Polakach. Populista i siejący nienawiść.

jesteś frustrat, sam sobie malujesz taki obrazek, z taką mentalnością zawsze będziesz zapier...ł!
11202
#Anonim11202 nieaktywny
25 września 2013r. o 9:33
ojciec napisał(a):
SORRY! Ja zapier... od dawna, a nie tylko od czasu Tuska, również za czasów Kaczki zapier..em. Chodzi mi o to, że g... to da, to jago malowanie dobrobytu. Takiej

Może i wcześniej też ciężko pracowałeś, ale przynajmniej chleb miałeś za niecałe 2 zł, cukier za 2.50 i jajka za 35 gr. A do szerzenia nienawiści i podziału wśród narodu Polskiego to tak bardzo się nie przyczynił nikt inny jak właśnie ojciec narodu ,,krulen" tusken.
670
ramaj
25 września 2013r. o 9:34
Ci co pójdą będą mogli Prezesa zobaczyć ( na żywo) i posłuchać (też na żywo) - tyle i aż tyle.Pytania na karteczkach wcześniej i po selekcji ew. odpowiedź.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
25 września 2013r. o 9:36
No i dobrze, czy to kaczyński czy palikot czy miller. Lepiej usłyszeć na żywo odpowiedź niż w tefałenie uciętą i wyrwano z kontekstu.
~mir.ko niezalogowany
25 września 2013r. o 10:15
te ceny : chleb miałeś za niecałe 2 zł, cukier za 2.50 i jajka za 35 gr.

tp PiS ustanowil czy takie zastal i takie oddal ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo