Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najbardziej znany Polak we współczesnym świecie skonczyl 70 lat
~ niezalogowany
29 września 2013r. o 21:03
~szczupakow nie bylo napisał(a): Walesa oddaj moje 100 milionów walesa oddaj moje 100 milionow. Przeobrazil zycie ludzi ktorzy nie potrafili kombinowac po wejsciu nowego zgnilego ustroju kapitalistycznego w koszmar i bezradnosc

Dokładnie,dlatego nie spieszę z życzeniami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 września 2013r. o 21:18
Najbardziej znanym Polakiem to jest Jan Paweł II.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 września 2013r. o 22:21
A Breżniew , jak się z rana budził , to przeczepiał medale z pidżamy ( kurcze , jak się pisze :| ) na mundur...

Ten za odwagę ,
Ten za męstwo,
Ten za niezłomność ,
Ten za losu dzwięk,
Ten za niestrudzoność,
A ten za nieugiętość...

Z resztą nie ważne , jak dają to bierii, chcesz bohaterem być życie całe , nie nadstawiaj głowy , nadstawiaj pierś :D

Trzym sie Bolek , radosnej siedemdziesiątki.

Czyż ja komu , czego złego życzę? Ocencie Bolecnauci :)

To kiedy to piwko Techniczny ? Czyżbyś struchlał ?

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
29 września 2013r. o 22:32
Dobrze, że go na 70 urodziny krokodyl nie pożarł, bo tydzień by wymiotował medalami. To taki stary dowcip ;)
7612
bax
29 września 2013r. o 23:09
cyt.," ...za Twoim przewodem łączym się z narodem..."...
znacie ten hymn;)...sprawdził się i to dosłownie:)...Kasy, obiecanej przed wyborami też nie mam:) ale... w prawdziwych zakładach -Solidarnośc' do dziś została :)...

Najlepszego Panie Wałęsa !

I tak na wybory nie pójdę:> chyba:| ;)...

~ niezalogowany
29 września 2013r. o 23:15
To dla równowagi dla najnowszego "cuda" Wajdy:
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 września 2013r. o 23:16
bax napisał(a):
.... I tak na wybory nie pójdę...

I tak trzymać Baksik :* Starczy tego kłamstwa.

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
29 września 2013r. o 23:18
bax napisał(a): ... w prawdziwych zakładach -Solidarnośc' do dziś została :)...
Tylko w państwowych firmach, albo spółkach z udziałem Skarbu Państwa, a tych coraz mniej. W niektórych możesz marzyć o związkach zawodowych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Życzenia