Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najbardziej znany Polak we współczesnym świecie skonczyl 70 lat
3244
#polak nieaktywny
30 września 2013r. o 17:28
~ napisał(a):
polak napisał(a): Lech Wałęsa to bardzo popularny i honorowany Polak na całym świecie, tylko w Polsce przez niektórych niesłusznie poniżany, ale my tacy jesteśmy i nie potrafimy szanować się nawzajem. Szkoda! Są tacy, którzy skutecznie nas dzielą, dla swojego zysku i sławy. A prości ludzie wierzą w te wszystkie dyrdymały.

Jakby był szanowany to by obejmował europejskie lub światowe stanowiska i epatował mądrością, wiedzą i dobrą pracą.
Oni go cenią za likwidację groźnego gospodarczego ośrodka w środku europy i rozwalenie kraju.
Inny ceniony to Buzek, współtwórca czterech poronionych reform, przewodniczący PE.
Balcerowicz, następny ceniony za wyprowadzenie gospodarki Polski z "komunizmu".
Inne europejskie kraje też wyprowadziły swoje gospodarki z "komunizmu" i nie miały Balcerowicza, ale nasz jest jakoś tak bardzo ceniony. Ciekawe za co? :)

W Iranie na przykład bardzo cenią Hitlera bo zabijał Żydów :)

Aleś ty głupi?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Aleś Bialacki niezalogowany
30 września 2013r. o 17:32
polak napisał(a):

Aleś ty głupi?

Aleś ty mądry
10897
#Anonim10897 nieaktywny
30 września 2013r. o 21:02
Na uroczystości urodzinowe sędziwy jubilat zapomniał zaprosić kolegów ze stoczni. Tych , którzy dziś nie otrzymali wynagrodzenia za pracę , którzy strajkują...Wszak to koledzy z tej samej formy. :P Czyżby zapomniał o "kolebce" ( nie użyję nazwy , gdyż dla mnie solidarność znaczy poczuwanie się do współodpowiedzialności ....) ??

Dopisane 30.09.2013r. o godz. 21:02:

winno być : z tej samej firmy...
a nie: z tej samej formy
3244
#polak nieaktywny
30 września 2013r. o 21:23
virgo napisał(a): Na uroczystości urodzinowe sędziwy jubilat zapomniał zaprosić kolegów ze stoczni. Tych , którzy dziś nie otrzymali wynagrodzenia za pracę , którzy strajkują...Wszak to koledzy z tej samej formy. :P Czyżby zapomniał o "kolebce" ( nie użyję nazwy , gdyż dla mnie solidarność znaczy poczuwanie się do współodpowiedzialności ....) ?? Dopisane 30.09.2013r. o godz. 21:02:winno być : z tej samej firmy...
a nie: z tej samej formy

Tam pracują ludzie w prywatnej ukraińskiej firmie. I to nie jego koledzy, bo jego koledzy są już dawno na wysokiej emeryturze.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
30 września 2013r. o 21:25
Polaku , to są jego koledzy. :P Firma to jakby sztafeta dajmy na to 4 x 4 .On skończył ale oni ciągną... Własciciel stoczni to Polacy i Ukraińcy. :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 września 2013r. o 21:35
Jak zwykle masz rację Droga Niewiasto :) Bolki zawsze zapominają o Kolegach. Dla tych kreatur słowo przyjaźń , to pusty slogan. Że wspomnę Panią Walentynowicz, tudzież Żonę Pana Gwiazdy... zapomniałem nazwiska, mądra Kobieta.

Uczcie się Młodzi , tak jak myśmy się uczyli od starszych. Naród może przetrwać jedynie wtedy , gdy Mądrzy Ludzie rządzić nim będą , nie wałęsające się kacyki, tudzież inne paligłupy , donki i kaczory, nie mówiąc o kwaśniakach i całej tej reszcie łżeszelity.
A niech mnie odstrzelą ... zostanę pośmiertnym bohaterem :D

Nie ma to jak Medal za odwagę ... w myśleniu. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
30 września 2013r. o 21:39
Tak jest !! Pannozdzieckiem :* Pozdrawiam. Aha , nie jesteś "burakiem". Tylko nie chciało się pomysleć ;) Więc nie mam po co wyjaśniać.
Das ist alles für heute.Вот и все на сегодня .Dobrej nocy :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 września 2013r. o 21:58
Lakunoć , Droga Niewiasto :)

Dziękuję Kochanie za jugosławiańską podpowiedź , nigdy nie byłem poliglotą :)

Dopisane 30.09.2013r. o godz. 21:58:

I dodatkowo matury nie mam , "o" zamieniam na "a" stawiam byki ortograficzne i w ogóle do dupy jestem , ale nie mam medali za osiągnięcia , i tym się szczycę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza