Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Komu? ilu? ile? z 1%
~F/X niezalogowany
2 października 2013r. o 0:14
Najbardziej rozbawił mnie ZOZ bolesławiec siedem złotych siedemdziesiąt groszy, a lekarze biorą po 30 tysiaków miesięcznie. :D :D :D
Do motywacja: ty to swoje 1% przeznaczasz na esbeków weteranów? Bo taka nienawiścią do kościoła to może pałać tylko stary esbek albo alkajdowiec.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~st.a niezalogowany
2 października 2013r. o 0:47
nie czepiajcie się dzieciaka. Pisał, ze ma 13 lat :D Co on może wiedzieć o życiu ;)
~mir.ko niezalogowany
2 października 2013r. o 7:14
Motywacja napisał(a): Ale z tym przekazywaniem 1% dla parafii to chyba kpina? Tylu dzieciom potrzebna droga pomoc medyczna lub często po prostu ciepły posiłek i to niedaleko nas. Za każdym rogiem można takie dzieci spotkać, a ludzie przekazują pieniądze czarnej mafii, która doskonale wie jak wypchać sobie nimi brzuchy. Żałosne, serce się kraje.

a ile z pensji dajesz dla biednych?
~mir.ko niezalogowany
2 października 2013r. o 7:15
ja 1% daje na biedne panstwo. nie bawie sie w te zenady tak jak w nakretki
~mir.ko niezalogowany
2 października 2013r. o 7:34
jak to nie. masz pretensje ze ludzie daja kase na parafie a nie na godnych. sa osoby w bc dajace na tace w setkach tys zł i nikomu nic do tego.
~motywacja niezalogowany
2 października 2013r. o 7:38
(...)

Zmoderowano 02.10.2013 godz.7:58 - powód: offtop, wulgaryzm, ubliżanie (moderator)
11202
#Anonim11202 nieaktywny
2 października 2013r. o 7:56
Sam nie wiem czemu zniknął, jak widać nie było chyba nic złego, ale ok, często mi znikają bezpodstawnie posty.
Nie mam pretensji, wiadomo każdy niech robi ze swoimi pieniędzmi, co uważa za stosowne, ale rozśmieszył mnie ten fakt. Może ze świadomości na jakim poziomie żyją bolesławieccy księża, może ze świadomości, że tytuł księdza, niektórym chyba trafił się z przypadku. Dobrze róbta co chceta. Pewnie, mi nic do tego.

Zmoderowano 02.10.2013 godz.8:01 - powód: Nie znikają bezpodstawnie. Powyżej napisano powody. Takie zresztą jak w większości twoich postów (moderator)
~mir.ko niezalogowany
2 października 2013r. o 8:17
gotowka biednych nie nakarmi. licza sie ine rozwiazania. a poza tym :

Na świcie, co roku wyrzucamy 1.3 mld ton jedzenia. 1/3 dobrej zywnosci idzie w smietnik. w europie 20-30 % , polityka nie pozwala przekazac to na glodnych. moze dlatego ze spowoduje to tylko ich przyrost i powiekszanie problemu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza