~ napisał(a): Sam piszesz anonimowo. Nikt tu nie wypowiada się o samej firmie tylko o skrzywieniach jakie jeszcze się tam przechowały ze starych dobrych czasów.
~ napisał(a): Nie obrażaj czuczu666 ponieważ on chociaż zna poprawną nazwę stanowiska a Ty nie znasz poprawnego skrótu nazwy zakładu, walisz kropy po wielkich literach, boję się powiedzieć, że to Ty przynosisz wstyd swojemu zakładowi!
~Ładowacz z M.Z.G.K. napisał(a): Wiem jednak jedno nie mogę pozwolić na to aby ktoś anonimowo pisał oraz obrażał na forum dobrego imienia firmy oraz moich koleżanek i kolegów z pracy ponieważ na to nie zasługujemy...
~Ładowacz z M.Z.G.K. napisał(a): Cóż jednak jak zawsze dochodzę do wniosku,że jeżeli ktoś nie ma czym zabłysnąć w temacie - to albo obraża albo po prostu pisze bzdury nie mając zielonego pojęcia w tym,że temacie.
Kończę więc tę dysputę gdyż nie dostrzegam w niej dalszego sensu ani meritum sprawy.
~ napisał(a): Dajcie chłopaki już spokój, tam gdzie dwóch się bije trzeci korzysta.
Inni zacierają ręce, rejony innym podbierają i kasę trzepią.
~Ładowacz z M.Z.G.K. napisał(a):Wierzę że pracujesz w tej firmie tylko się zastanawiam czy na pewno jako ładowacz że tak bronisz zakładu-chyba że jesteś ładowaczem zatrudnionym po znajomości od wczoraj i nie wiesz jak było kiedyś a jak jest dziś.Teraz wszyscy patrzą wszystkim na ręce,naloty w szatni na koniec pracy czy aby ktoś nie przemycił browara no i te gps-y itp.Gdyby było ok to nie odeszłoby tylu pracowników.~ napisał(a): Sam piszesz anonimowo. Nikt tu nie wypowiada się o samej firmie tylko o skrzywieniach jakie jeszcze się tam przechowały ze starych dobrych czasów.
Owszem piszę w połowie anonimowo - ale sam jako anonim Wiesz bardzo dobrze,że w naszym kraju inaczej nie można...
Gdybym tylko się ujawnił zostałbym,,zaszczuty" przez adwersarzy,,podobnych" do Ciebie...
Jeśli zaś chodzi cytuję,,o skrzywieniach jakie jeszcze się tam przechowały ze starych dobrych czasów".
Nie mogę się na ten temat wypowiadać bo na szczęście nie,,pracowałem w tamtych czasach".
Z pełną odpowiedzialnością zabrałem głos w sprawie naszej firmy,ponieważ nie mogę pozwolić aby osoby nie pracujące w niej oczerniały dobre jej imię - nie mając z nią nic wspólnego...
Jednocześnie wcale nie mam prawa i zamiaru aby zabronić komukolwiek i kiedykolwiek merytorycznie a przede wszystkim szczerze oceniać naszych usług oraz wykonywanej przez nas pracy dla naszych mieszkańców i zleceniodawców.
Misją firmy jest świadczenie jak najlepszych usług...