Znałam Cie od dnia kiedy pierwszy raz siedzielismy w szkolnych ławach. Zawsze Byłas usmiechnieta i serdeczna jak to mozliwe ze zgasł usmiech na twej twarzy??? niemoge znalesc odpowiedzi na pytanie DLACZEGO
#Anonim10897 nieaktywny 4 października 2013r. o 20:59
" Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
zostaną po nich buty i telefon głuchy...(...)
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą"
~uczennica niezalogowany 4 października 2013r. o 21:48
Szokk jak tylko przeczytałam imię i nazwisko od razu łzy napłynęły mi do oczu :( Taka wspaniała kobieta.... na zawsze w naszej pamięci [*]... wyrazy współczucia dla rodziny.
~Krystyna niezalogowany 5 października 2013r. o 0:36
Pani Anita była wyjątkową osobą: piękna, mądra, wrażliwa na ludzką krzywdę, emanowała z niej niesamowita energia, rozmowy z Nią były dla mnie wielką radością. Będzie nam Jej bardzo brakowało.
Jeśli życie się nie kończy, tylko się zmienia, to do zobaczenia Pani Anito.
Rodzinie składam wyrazy szczerego współczucia i żalu.
Trudno jest w to uwierzyc :( nadal mam wrażenie że zaraz wejdzie do klasy na marketing. Nigdy na nas głosu nie podniosła żeby nas uciszyć. Wspaniała nauczycielka, wolontariuszka w szczególności. Nie rozumiem czemu właśnie ona :( będzie mi jej brakowac. Po prostu nie można wyrazić tego słowami co się czuje...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.