#Anonim11202 nieaktywny 5 października 2013r. o 9:53
15 tys. za jedna studnie? No ciekawe. Koszt studni na różnym gruncie również będzie różny, ale nie przekracza 2 tys. euro.
Te studnie to chyba z windą i toaletą budują.
Ty Motywacja jak zwykle zero pojęcia w temacie ale najmądrzejszy. A w rzeczywistości pusty jak murzyński bębęn :D Tam się nie kopie do 20m jak u nas a o wiele głębiej i w ogóle dużo trudniej jest tam znaleźć wodę. Grunt jest często pod piachem skalisty. Moj znajomy kopał studnie tzn. firma mu kopała w Polkowicach i skasowała prawie 10000zł także nie wiem skąd teoje info o 2tyś euro??
Ty Motywacja nawet nie wiesz gdzie jest Kamerun także nie zabieraj głosu.
Brawo Księże Władysławie !!
No, no - jestem pod wrażeniem. Wreszcie Kaźmirz zajął się czymś naprawdę pożytecznym. Może więc warto hejtować jego(...)wpisy, by podnosić poziom jego działań?
Jakby ksiądz budował studnię to by nie kosztowała 15 tysięcy. Budować a "budować" czyimiś rękami to dwie różne sprawy.
Z tego co jest mi znane pewnie skombinował kasę a inni budowali.
Kasa pewnie z moich podatków :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.