Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Znalezione (zgubione) rzeczy.

5777
#agaser nieaktywny
5 października 2013r. o 18:37
ZNALEZIONO KARTĘ visa PKO na nazwisko Janusz Leszczyński-do odebrania pod numerem telefonu 502366096

Bardzo proszę temat na czerwono
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2438
#rafi nieaktywny
5 października 2013r. o 18:43
Kartę od daje się do banku

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
5777
#agaser nieaktywny
5 października 2013r. o 18:47
Owszem,ale to mogę zrobić dopiero w poniedziałek,może właściciel zgłosi się wcześniej
~+ niezalogowany
5 października 2013r. o 22:01
czepia się byle pierdół, szkoda życia, wyluzuj :P O matko, ale zgroza, komuś wcisnęła się spacja tam gdzie nie powinna i ojojojoj, ale przynajmniej ktoś może się wypowiedzieć i dowartościować :P
~ niezalogowany
6 października 2013r. o 17:19
~+ napisał(a): czepia się byle pierdół, szkoda życia, wyluzuj :P O matko, ale zgroza, komuś wcisnęła się spacja tam gdzie nie powinna i ojojojoj, ale przynajmniej ktoś może się wypowiedzieć i dowartościować :P
Agaser jesteś w porzo ,ja zgubiłem smartfon telefon i na pewno ktoś znalazł i nikt się nie odezwał i ogłaszałem zgubę na forum.Wiadomo są ludzie i ludziska.Życzę temu kto ma mój telefon,żeby nie wyszło mu na dobre,
~XXX niezalogowany
6 października 2013r. o 20:01
Znaleziono portfel z karta visa, kartą pływacką i z sumą pieniędzy w wys 80zł + bilon. Nazwisko osoby, która zgubiła portfel brzmi: Marta Ziółkowska. Proszę o kontakt tel 757382452
PS
Kartę bankową zdałem do PKO. Obiecali powiadomić tę osobę oraz podać jej informację o miejscu odebrania portfela wraz z pozostałością
116
#moderator nieaktywny
23 października 2013r. o 14:46
~ag napisał(a): Znaleziono w Gromadce portfel. Wg znajdującej się w nim karty pływackiej, portfel należy do Pani Marty Ziółkowskiej.Portfel zawierał kartę bankomatową VISA wystawioną na te same nazwisko, którą zdeponowałem w bolesławieckim oddziale PKO. Tam, zresztą, obiecali tę osobę powiadomić o odnalezionej zgubie i o miejscu jej odebrania. Oprócz tego w portfelu znajduje się kwota pieniędzy w wysokości 80 zł + bilon. Zguba jest do odebrania w Urzędzie Gminy w Gromadce ( skarbnik gminy ). Ponieważ nie było innych dokumentów, wskazujących na adres zamieszkania tej osoby, stąd ten apel.

Dopisane 23.10.2013r. o godz. 14:46:

Annn napisał(a): Najprawdopodobniej w czwartek zgubiono 3 klucze na czerwonej smyczy. Znalazcę proszę o pilny kontakt na nr 729 543 821.
Zgubione w okolicach Jana Pawła, bądź Starzyńskiego.

Proszę o temat na czerwono
~Paeg niezalogowany
23 października 2013r. o 22:36
Znaleziono kluczyk z pilotem do samochodu volkswagen tzw.scyzoryk
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy