~Anonim niezalogowany 6 października 2013r. o 10:48
Szpital powiatowy to dziadostwo. Taka była opinia ludzi z ostatniej przemilczanej sondy na portalu.
Odrapany szpital w Lubaniu zjada tą odmalowaną umieralnię na śniadanie.
Gdzie nie spytam to wszyscy jeżdżą do Lubania co aż mnie trochę zdziwiło.
Doświadczenia z naszym szpitalem mam, z Lubańskiego nie, ale im wierzę bo pomocy moja rodzinka doświadczyła tam już nie raz włącznie ze mną.
Na dodatek są niekompetentni bo jakiś fr ajer zrobił ich w bambuko z fakturą.
#marek2323 nieaktywny 6 października 2013r. o 10:58
co do obsługi i leczenia masz racje tragedia maja przestarzale metody a jak to jeden lekarz określił z innego szpitala archaiczne z brakiem pomysłu prędzej człowieka wykończa niż uratują
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.