W ten sposób traktuje i zatrzymuje Bytowska drogówka bez słowa wyjaśnienia kto dlaczego i na dodatek cywilne auto w moich oczach jak złodzieje aut nie zważając na kobiety i dzieci. Zatrzymali mnie cywilnym autem nie legitymując się nie wyjaśniając
dlaczego nie żądając jakichkolwiek dokumentów tylko kazali jechać za sobą w polną drogę, a tego wszystkiego ja nie mogłem zrozumieć żeby tak postępowała Policja a gdy złapała za broń to dałem gazu z myślą że to przebierańcy... - napisał Stanisław Zielinski.
#Anonim11202 nieaktywny 6 października 2013r. o 15:07
haha dobra beka z policjantów :D
No niestety. Ja już na chwilę obecną nie mam pojęcia jak wyglądają testy do policji(znaczy pojęcie mam). Ostatnio co raz częściej można się natknąć na funkcjonariuszy wyjętych rodem z gimnazjum.
W zeszły piątek miałem wątpliwą przyjemność zostać zatrzymanym na spożywaniu ,,oranżady" w miejscu publicznym. Było o tyle publiczne, że wypisując mi mandat nie wiedzieli jaka to jest ulica(a był to teren przydziałkowy) Wyrażając swój ,,podziw" z profesjonalizmu z jakim wykonują swoje obowiązki zostałem skuty w kajdanki na około 5 minut ;( Po etapie urzędowym wraz z kolegą z racji, że zrozumieliśmy, iż muszą strasznie się nudzić postanowiliśmy sobie troszkę podyskutować, jednak pierwsze wrażenie jakie wywarły ich mordy nieskalane inteligencją, było wrażeniem odzwierciedlającym rzeczywistość i chęć pogawędki minęła się z celem.
A więc przechodząc do sedna: ilość nie zawsze oznacza jakość i w kwestii badań psychologicznych przeprowadzanych na policjantach, mam nadzieję, że będzie ich więcej i nie będą ,,na odwal się"
Również na inteligencję więcej, różnorodnych by się przydało.