Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Brak profesjonalizmu policjantów

11222
#Amnesty nieaktywny
13 października 2013r. o 0:21
(...) poza tym jeszcze niedawno post ci pasował i narzekałeś na policje ze ci mandat chcieli dać a teraz co?

to twoja wypowiedz jeśli zapomniałeś:

Motywacja:
haha dobra beka z policjantów
No niestety. Ja już na chwilę obecną nie mam pojęcia jak wyglądają testy do policji(znaczy pojęcie mam). Ostatnio co raz częściej można się natknąć na funkcjonariuszy wyjętych rodem z gimnazjum.
W zeszły piątek miałem wątpliwą przyjemność zostać zatrzymanym na spożywaniu ,,oranżady" w miejscu publicznym. Było o tyle publiczne, że wypisując mi mandat nie wiedzieli jaka to jest ulica(a był to teren przydziałkowy) Wyrażając swój ,,podziw" z profesjonalizmu z jakim wykonują swoje obowiązki zostałem skuty w kajdanki na około 5 minut Po etapie urzędowym wraz z kolegą z racji, że zrozumieliśmy, iż muszą strasznie się nudzić postanowiliśmy sobie troszkę podyskutować, jednak pierwsze wrażenie jakie wywarły ich mordy nieskalane inteligencją, było wrażeniem odzwierciedlającym rzeczywistość i chęć pogawędki minęła się z celem.
A więc przechodząc do sedna: ilość nie zawsze oznacza jakość i w kwestii badań psychologicznych przeprowadzanych na policjantach, mam nadzieję, że będzie ich więcej i nie będą ,,na odwal się"
Również na inteligencję więcej, różnorodnych by się przydało.

Zmoderowano 13.10.2013 godz.12:05 - powód: offtop (moderator)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
5993
#xaa nieaktywny
13 października 2013r. o 1:26
Policjanci wykonują swoją pracę jak każdy :)
Osobiście,co do tzw.," drogówki" miałam kontrolę ( iks razy) ,i wiem,że są tzw., "służbiści" ;) ale ogólnie pozytywnie oceniam ich pracę :)
Zdarzyło się jeden raz,że na prostym(ok.-2km) odcinku trasy byłam trzy razy kontrolowana :) zdziwiłam się ,no ale mieli jakąś tam akcję swego czasu...
Denerwuje mnie tylko,jak kierowcy wywrotek nie naciągają plandek wożąc żwir :> byle wzniesienie,lecą kamyki :) ...
~CD niezalogowany
14 października 2013r. o 13:46
To są groźby karalne z twojej strony.

Zmoderowano 14.10.2013 godz.20:24 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
5183
magnum44
14 października 2013r. o 14:33
~prawnik napisał(a): Także magnum44 ...

Masz rację, użyłam zbyt mocnych słów.
Powinno być: dwa razy zachowali się bardzo nieprofesjonalnie, bo nie zareagowali na zgłaszane przeze mnie przestępstwo.
Zgłaszam do moderacji moje posty i przepraszam za użycie słów obraźliwych pod adresem policji.
Nie przemyślałam ich i nie powinnam uogólniać.

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
211
skorn
14 października 2013r. o 15:06
Tłumaczy się przed jakimś anonimem : /

<i>
10114
#alter nieaktywny
14 października 2013r. o 15:45
skorn napisał(a): Tłumaczy się przed jakimś anonimem : /

Ale tym razem anonim ma rację. Określenie "skorumpowana", czyli popełnianie przestępstwa korupcji, jest bardzo poważnym zarzutem. Z określeniem "nieprofesjonalni" w niektórych przypadkach można się zgodzić. Myślę, że wszystkich policjantów też nie można wrzucać do jednego worka i generalnie potępiać, podobnie tak jak księży.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
11222
#Amnesty nieaktywny
14 października 2013r. o 19:05
~CD napisał(a): To są groźby karalne z twojej strony.

taki z ciebie prawnik jak z koziej dupy traba .... :|
jeśli już , to są pomówienia -ewentualnie fałszywe oskarżenia a nie grożby karalne.....

Zmoderowano 14.10.2013 godz.20:29 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~ niezalogowany
14 października 2013r. o 19:13
Amnesty napisał(a): taki z ciebie prawnik jak z koziej dupy traba .... :|
jeśli już , to są pomówienia -ewentualnie fałszywe oskarżenia a nie grożby karalne.....

To o groźbach karalnych było skierowane do prawnika!! :D
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza