Pannazdzieckiem napisał(a):Nightmare napisał(a):
Wstyd mi za samego siebie - musze sie przyznać, że kiedyś głosowałem za wejściem Polski do UE skuszony kolorową propagandą,
Ja również przyznaję się do winy , wstyd mi . Preczzeurokołchozem !! Won z Euro !! Czas najwyższy , abyśmy wytrzeźwieli , Drodzy Państwo z tego snu o demokracji. To jest oszustwo ... Mędrców Syjonu :)
~mir.ko napisał(a): na fejsie artykul lubi 285 osob , 3 z 4 doroslych polakow jest zadowolona z czlonkowstwa w ue wiec ...
~mir.ko napisał(a): w badaniu CBOS obojetnych jest 8 % , 70 % wyrazilo sie pozytywnie o czlonkostwie.
a z tych 70.% 65% wyraziło swoja opnie nie mając nawet podstawowej wiedzy na ten temat. ;(
~Tylko jedno pytanie napisał(a): Do założyciela tematu - a gdzie byśmy byli gdybyśmy nie przystąpili do Unii. Zobacz na eksport i zobacz gdzie idzie nasz produkcja - nie do Chin i Stanów tylko do Unii. Dlaczego no chociażby dlatego że nie ma cła i nasz produkt jest dzięki temu tańszy. I może dzięki temu są jezcze polskie firmy i ludzie mają pracę, proponuję sprawdzić wysokość eksportu do krajów unii na dzień dzisiejszy pomniejszyć go o 70 % i zastanowić się kto kupiłby resztę ty ja czy kto.Co ty pier****isz POczytaj prawde a nie Kocham Bolec.Info amento w TV.Gdybyśmy nie weszli do unii bylibyśmy POtęgą gospodarczą.
Zastosowana autokorekta