Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Prace drogowe ul Tyrankiewiczów, Górników, Bielska

~bolo niezalogowany
8 października 2013r. o 15:53
TOjsienka napisał(a): No fakt bo do około godz 15 jadąc od Bankowej na Tyrankiewiczów "zakaz wjazdu"jak byk stoi a później to nie mam celu tam jeździć.

Widocznie układali ostatnią warstwę asfaltu, dlatego zamknęli chwilowo drogę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~megi niezalogowany
8 października 2013r. o 18:55
~leming napisał(a): Remontują źle, nie remontują też źle. Jak ktoś ma trochę mózgu, to wie, że jak się wjeżdża na taką remontowaną drogę, to trzeba jechać 20-30km/h albo i mniej, a nie 50. Jakby wykonawca zamknął całkowicie drogę na czas remontu, to by się zaraz zaczęło szczekanie, że nie ma dojazdu do domu. Szkoda słów...

Popieram wypowiedź w 100 %. Jeszcze się taki nie urodził aby wszystkim Bolesławianom dogodził ...
8444
#agaraf9394 nieaktywny
8 października 2013r. o 19:11
remonty remonatami ale wszystko powinno robić się z głową kto tam nie mieszka i prawie wgl nie jezdzi temu nie przeszkadza . dwa tygodnie temu w piątek i w sobote nie było wgl wyjazdu z ul. jednokierunkowej Górników , ponieważ stały maszyny Panowie którzy tam pracowali nie mieli zamiaru dac zadnego znaku ze nie ma przejazdu a mieszkancy tej ulicy musieli łamać prawo gdyż prawonicy owej budowy takie tylko rozwiazanie znalezli . Mało tego koparka która usuwała aswalt robiła to z takim profesionalizmem , że nawet nie miała zamiaru powiadomić właścicieli aut ktore tam stały że bedzie tam cokolwiek robione i z samego rana koparka upuściła kamień na jeden z samochodów który był tam zaparowany.
~ niezalogowany
8 października 2013r. o 19:23
To tylko w Polsce takie jaja że remont jest, chińskie rondo 5 i brak oznakowań, organizacji ruchu ! W którą stronę mam się kręcić po tym tworze, kto ma pierwszeństwo. Cyrk na kołach a jak komuś coś się tam stanie to wykonawca i zleceniodawca bekną !
5134
#TOjsienka nieaktywny
8 października 2013r. o 20:05
Eeeee tam.Do puki nie skończone wcale w to nie wnikam bo dzwona tam raczej teraz nie wyłapiesz chyba że jakiś kamikadze służbówką pociśnie.Bardziej mnie interere zawieszenie w aucie.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
8444
#agaraf9394 nieaktywny
8 października 2013r. o 20:20
dokładnie zawieszenia w aucie bardzo ucierpiały na skrzyżowaniu i to rondo pięknie zrobione ;)
~xyz niezalogowany
8 października 2013r. o 21:17
~leming napisał(a): Remontują źle, nie remontują też źle. Jak ktoś ma trochę mózgu, to wie, że jak się wjeżdża na taką remontowaną drogę, to trzeba jechać 20-30km/h albo i mniej, a nie 50. Jakby wykonawca zamknął całkowicie drogę na czas remontu, to by się zaraz zaczęło szczekanie, że nie ma dojazdu do domu. Szkoda słów...

Człowieku!!!! Ja nie mam za złe, że remontują - cześć i chwała im za to!!!! Mam za złe to , że żadnego znaku tam nie ma, że coś się tam robi. Nie jestem piratem i po mieście wolno jeżdżę. Jadę od Asnyka w kierunku Bielskiej i naraz asfalt zdarty i zero ostrzeżenia. Albo bez żadnego znaku na środku drogi stoi wielka maszyna drogowa, ani to ominąć stać i czekać trzeba... a gdyby tylko jakiś znak tam stał to ominąłbym tą drogę
5134
#TOjsienka nieaktywny
8 października 2013r. o 21:41

To może lepiej już że nic nie stoi :| :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza