Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Prace drogowe ul Tyrankiewiczów, Górników, Bielska

~ niezalogowany
9 października 2013r. o 8:38
Ten remont jest wynikiem złych inwestycji (poprzedniego ronda). Kolejne grube pieniądze w błoto. Temat powinien być na czerwono. Brak znaków o remontach, brak organizacji ruchu, kolejne nieprzemyślane rondo, brak drogi dla rowerów. Po co ta inwestycja ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~znany :> niezalogowany
9 października 2013r. o 8:56
gdyby nie zrobili na ul. Tyrankiewiczów tego ronda, to by zaś był taki burdel, jak wcześniej, czyli każdy po każdym pasie i jak komu wygodnie...
~małoznany niezalogowany
9 października 2013r. o 9:02
Niech starosta ubiega się o nowy projekt pn. "zakręcony jak karuzela" i wybuduje rondo przed okrąglakiem to może się odkręci.
~kierowca niezalogowany
9 października 2013r. o 9:03
Często jeżdżę przez to skrzyżowanie, tak samo jak i przez to niżej na Karola Miarki i uważam, że przebudowa tych skrzyżowań poprawia komfort jazdy. Na przykładzie tego wcześniej przebudowanego, mogę stwierdzić, że szczególnie ułatwia przejazd przez to skrzyżowanie kierowcom jadącym z dróg podporządkowanych. Wcześniej było to utrudnione.
Jedyny minus to, brak właściwego oznakowania w czasie przebudowy obecnego skrzyżowania.

Na zakończenie dodam, że takie skrzyżowania stanowią problem ale dla mało doświadczonych kierowców, którzy nie wiedzą jak się zachować.
~mir.ko niezalogowany
9 października 2013r. o 10:29
rondo w/g mnie na plus, skrzyzowanie bylo ogromne przez co piesi musieli czesto biec lub wstrzymac sie. na wyspie przydal by sie piekny kwietnik :) chyba ze ma byc inaczej wykorzystana
~~~ niezalogowany
10 października 2013r. o 14:20
Rondo jest OK, chociaż na mój gust mogło by być nieco mniejsze.
Trochę przeterminowany przykład na to, jak bezmyślnie i bez należytego nadzoru jest przeprowadzany ten remont. W piątek 23.08.2013 podczas Święta Ceramiki auta (na numerach rejestracyjnych głównie spoza Bolesławca) wjeżdżały w Bielską od strony ogólniaka (pod prąd). Przy dużej liczbie stojących po obu stronach ulicy pojazdów było to bardzo kłopotliwe. Mój pierwszy odruch to co za .urnie jeżdżą pod prąd. Ale potem w duchu ich przeprosiłem. Znak zakazu wjazdu w Bielską leżał niedbale na chodniku, wykopany i porzucony przez ekipę remontową. Jakiej bezmyślności trzeba, aby przy rozpoczynającym się najeździe pojazdów na Bolesławiec zrobić coś takiego?
~obserwator niezalogowany
10 października 2013r. o 17:17
Bawią się z tym remontem chyba troszkę za długo.Najlepiej im idzie zakrywanie asfaltem studzienek "burzówki". Pięknie "zamaskowali" jedną koło kościoła zielonoświątkowców.Przyjdzie ulewa i po drodze będą płynąć "rzeki". Ciekaw jestem co na to odbierający remont.
~ niezalogowany
10 października 2013r. o 17:24
a inteligencja chwali :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza