Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
247 zdjęć w konkursie na fotografie Glinoludów – głosuj i Ty
~Lajker niezalogowany
18 października 2013r. o 21:03
Rozumiem glosuje się na zdjęcia, które się podobają. Ale widziałem jednego śmiałka, który udostępnił jedno ze zdjęć i napisał lakujcie to mój kumpel. To teraz pytanie, wygra zdjęcie, które będzie najlepsze według głosujących [ilość lików = najlepsze zdjęcie] , czy to, których kumple udostępnią i będą prosić o like - czyli szukanie poparcia - . Gdzie tutaj fair play?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11222
#Amnesty nieaktywny
19 października 2013r. o 6:38
nie ma fair play....
po prostu należy pod każdym zdjęciem podpisac - lajkujcie to mój kumpel i ...po sprawie ;)
~ niezalogowany
19 października 2013r. o 8:09
Niestety to jest właśnie "urok" głosowania internetowego. Co nie oznacza, że takich głosowań internetowy h się nie organizuje - wręcz przeciwnie.
Wystarczy moblizacja znajomych i najgorszy "szit" może zająć wysokie miejsce.
Ale szczerze mówiąc nie chciałbym aby np moja praca która mogłaby w porównaniu z innymi reprezentować mierny poziom wygrała tylko dlatego, że mam dużo znajomych.
Tak na marginesie, kilka ze zdjęć nadesłanych na konkurs to rzeczywiście totalna mizeria...
~ niezalogowany
19 października 2013r. o 9:21
To lajkowanie nie ma nic wspólnego z wyborem dobrych zdjęć a jedynie służy promocji strony Via Sudetica. Na dodatek w składzie"profesjonalnym"jury nie ma nikogo tak naprawdę kto miałby pojęcie o fotografii niestety.
4885
#Anonim4886 nieaktywny
19 października 2013r. o 9:37
Trochę pozowanych, trochę "artyzmu" ala Dragan, i sporo perełek.
Waham się pomiędzy: Rowery dwa, Kroplą dłoni i Dziewczynką na krześle obok wiszącej (z lekka traumatyczne).
Jednak rowery dwa (21), jako zdjęcie reportażowe, są świetne - gratuluję refleksu !

A na pierwszym jednak... kropla dłoni (115)

Niestety zagłosować nie mogę, toteż tutaj GRATULUJĘ !

Co do sposobu głosowania.

Może być i tak, że wygra ten, kto najsprawniej potrafi zorganizować sobie głosy.

Dałem się kiedyś nabrać na pewien konkurs, w którym główną nagrodą był wysokiej klasy aparat.
Głosować na portalu mogli tylko zalogowani.
Przez miesiąc z emocjami śledziłem swą pozycję, i nagle dwa dni przed końcem ktoś wrzucił swą fotkę, taki zwykły pejzażyk. I w przeciągu tych dwóch dni, zalogowało się ponad sto osób, głosując na ową fotkę.
I ten ktoś aparat zgarnął...

Można ? - Można !

~mir.ko niezalogowany
19 października 2013r. o 11:25
z nagrodą publicznosci przeciez zawsze tak jest. dobrze ze tez jest jury
~ niezalogowany
19 października 2013r. o 11:29
Kropla dłoni już jest trochę nudna.Co roku to samo.
4885
#Anonim4886 nieaktywny
2 listopada 2013r. o 18:03
[img=1383411576_0gp3399.jpg]

Grand Prix i główna nagroda w konkursie:
Bartosz Witaszczyk

Gratuluję !
Świetne zdjęcie !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza