Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych - Wasze opinie i wspomnienia.

~kkk niezalogowany
27 października 2013r. o 6:32
ja tez zle wspominam matme, no i szkole zmienilam, ale milo wspominam......znajomych :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Absolwentka niezalogowany
27 października 2013r. o 14:55
Wspominam świetnie :) nauczyciele różni jednakże wszystkich wspominam miło w szczególności panią Lucynę od przedmiotów zawodowych :) bardzo wymagająca przez co różne są o tej Pani opinie ale dla mnie cudowna kobieta :) no i dzieki Niej zawdzieczam wysoko zdany egzamin zawodowy :)
~paulina niezalogowany
27 października 2013r. o 17:54
ja również super wspominam tę szkołę szczególnie Panią Moor z języka polskiego zwana przez nas babcią Panią Dmuchowską jak z zeszytu trzeba było robić książki, Panią Kamińską- Zdunek wspaniała kobieta moja wychowawczyni, Panią Ilone Szymecką od Niemca super babka i płacz i śmiech oraz pana woznego takiego w okularach śmieszny dziwny koleś i wiele innych. Szkołe skończyłam z 8 lat temu i wspaniale wspominam ten czas. Szkoda że nie zasiądę już w tej szkolnej ławie:) a i feceta z brodą od w-fu mówilismy na niego dziadek mróz wspaniały facet. Świetnie obchodził się z młodzieżą szkoda tylko że uczył mnie tylko rok bo na emeryture szedł ale dzięki niemu polubiłam koszykówke
~Ankam niezalogowany
27 października 2013r. o 19:09
Szkołę wspominam bardzo miło, chociaż skończyłam ją 16 lat temu, to były wspaniałe czasy. Miło wspominam Pana Paździorę, który pozwolił polubić ekonomię, Panią Hołyńską a zresztą wspominam wszystkich nauczycieli i tych super i tych przez których czuję wstręt np. do matematyki (P. Graczyk), dziękuję Pani Kamili od niemieckiego która próbowała nauczyć mnie niemieckiego. Pozdrawiam wszystkich nauczycieli byłych i obecnych, szkoda że niektórych już z nami nie ma
~rodzic niezalogowany
27 października 2013r. o 19:55
Kiedyś chodziłam do tej szkoły, mam dobry zawód i radzę sobie w życiu. Dzisiaj chodzi tam moja córka, szkoła jest bardzo nowoczesna, a moje dziecko ma o wiele więcej możliwości niż ja.
Dzisiaj doceniam szkołę o wiele bardziej niż jak byłam uczennicą.
~ niezalogowany
28 października 2013r. o 17:49
Najlepszy nauczyciel według mnie to pan polonista Paweł Domzalski. Jest wymagający ale nie do przesady. Na lekcjach jest wesoło. A najgorszy to pani Hajduk. Ma pewnie jakiś problem ze sobą, bo zniszczyła mi 2 lata życia w tej szkole.
~rodzic niezalogowany
28 października 2013r. o 19:24
A moja córka chwali panią Lucynę, każdemu odpowiada coś innego.
~justyna niezalogowany
28 października 2013r. o 19:56
Ja też miło wspominam Panią Hajduk fakt wymagająca ale bardzo miła kobieta :) Pozdrawiam Panią Myśliwiec od matematyki bo dzięki niej zdałam maturę z matematyki chociaż niebyła jeszcze obowiązkowa oraz Panie z przedmiotów zawodowych Panią Tubaj Panią Biernat Panią Szaje która jest już na emeryturze oraz Pana Domzalskiego za jego super poczucie humoru :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza