Tutaj Przyjacielu "nie podniecałbym się" gdyż ten Bild to taki nasz Fakt a wiadomo co toto potrafi z człowieka zrobić... Protasiewicza tak po ludzku nie lubię ale puki nie zobaczę nagrań z monitoringu lotniska i tych jego z komórki powstrzymam się od komentarzy zwłaszcza tych negatywnych...
Faktem jest że na lotnisku we Frankfurcie n. Menem byłem kilka razy i nigdy nie spotkałem się tam z "niemiecką niechęcią" do Polaków...
Pamiętasz może bitek.pl, na którym lotnisku miała miejsce przygoda Jana Marii ?
Bo jeżeli na tym samym, to niezbyt chlubnie "zapisują się" na nim nasi politycy.
Pozdrawiam
Ja osobiście wręczył bym złoty medal Protasiewiczowi ,za odwagę i słowa prawdy jakie wypowiedział w stosunku do niemieckich chamów i cwaniaków ,Jak świat światem Polak nie będzie z Niemcem bratem.
~majętny Stef niezalogowany 27 lutego 2014r. o 20:35
Ja bym Protasiewiczowi (Ukrainiec jakiś?) wręczył brązowy medal.
Jeżeli ktoś popiera chamstwo polityka nie powinien mieć prawa głosować w wyborach.
Wygarnąć Niemcom to może z mównicy w PE a nie gdzieś w terenie zwykłemu urzędasowi. Niestety z mównicy nie wygarnia bo się Niemca boi.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.