Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protasiewicz wygrał
~Papuga niezalogowany
29 października 2013r. o 22:35
Panna Ty jesteś tak uparty, czy tylko masz demencję straczą, że ciągle do Pana Falco zwracasz się MOIM nickiem ?? ?? ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 października 2013r. o 23:14
~Papuga napisał(a): Panna Ty jesteś tak uparty, czy tylko masz demencję straczą, że ciągle do Pana Falco zwracasz się MOIM nickiem ?? ?? ??

Droga Papużyco :* Owszem , mam demencję starczą i do niczego się już nie nadaję , ale jeśli o Kolegę Papugę chodzi ... znam Go osobiście i wierz mi Droga Papużyco, daleko Mu do Sokoła.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Anty-delegat niezalogowany
30 października 2013r. o 15:05
Wyborów za stanowiska w KGHM i Radach Nadzorczych ciąg dalszy, a kolejne taśmy nie kłamią !!! Mam pytanie, jak się czują przeszczęśliwi nasi delagaci z pobytu w Karpaczu ?!!!
211
skorn
30 października 2013r. o 15:43
Kiedy profesjonalni dziennikarze bolec.info zapytają pana Przybylskiego, jak mu sie afera w jego partii podoba i czy jemu też jakies kokosy obiecano?

<i>
~@!@1 niezalogowany
30 października 2013r. o 15:54
W gotówce powinni płacić np. po 5 zeta za głos.
1
emem
30 października 2013r. o 16:34
skorn napisał(a): Kiedy profesjonalni dziennikarze bolec.info zapytają pana Przybylskiego, jak mu sie afera w jego partii podoba i czy jemu też jakies kokosy obiecano?

Podobno C. Przybylskiemu obiecywano, ze zostanie wojewoda, ale sam zainteresowany zaprzecza.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
2438
#rafi nieaktywny
30 października 2013r. o 17:40
emem napisał(a):
skorn napisał(a): Kiedy profesjonalni dziennikarze bolec.info zapytają pana Przybylskiego, jak mu sie afera w jego partii podoba i czy jemu też jakies kokosy obiecano?

Podobno C. Przybylskiemu obiecywano, ze zostanie wojewoda, ale sam zainteresowany zaprzecza.
Czyżby tekst z gazety wrocławskiej ?? :) a gdzie sam wywiad z zainteresowanym ?? :) :D

Dopisane 30.10.2013r. o godz. 17:40:

W rozmowie odniósł się też do informacji, według której starosta bolesławiecki miał dostać propozycję objęcia stanowiska wojewody dolnośląskiego w zamian za poparcie Protasiewicza. - "A to już kompletny nonsens. Starosta Przybylski od lat jest moim stronnikiem w dolnośląskiej PO. Bywało, że płacił za to polityczną cenę i naprawdę nie muszę żadnymi ofertami zabiegać o jego poparcie" - skwitował.

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
2900
#falco nieaktywny
30 października 2013r. o 19:01
Pannazdzieckiem napisał(a):
~Papuga napisał(a): Panna Ty jesteś tak uparty, czy tylko masz demencję straczą, że ciągle do Pana Falco zwracasz się MOIM nickiem ?? ?? ??

Droga Papużyco :* Owszem , mam demencję starczą i do niczego się już nie nadaję , ale jeśli o Kolegę Papugę chodzi ... znam Go osobiście i wierz mi Droga Papużyco, daleko Mu do Sokoła.

Dobranoc :)
czy tak daleko jak Tobie do ,,panny z dzieckiem,,?

co mam dostrzec to -wierz mi -dostrzegam... ;)

Dopisane 30.10.2013r. o godz. 19:01:

tytuł jak tytuł...wygrał ?
być może ale kto tu jest lub będzie w niedługim czasie ,,przegrany,, to wydaje mi się bardziej ważne ;)
jeden poseł może doprowadzić do obalenia tego (nie)rządu i co ?
przegranie lukratywnego ,,stołka,, może doprowadzić do tego że poseł-tfu
pokaże środkowy palec premierowi,państwu i wam szanowni ,,wyborcy,, obrazi się i wyjdzie z partii wyciągając kilku swoich oddanych ludzi wcześniej coś im tam obiecując...
i co?...wybory na które pobiegniecie z ochotą bo...coś wam się ponownie ,,obieca,, ponownie przez chwilę będziecie WAŻNI :D

jak kur...na kochać ten kraj?
kraj który na dno ciągną ludzie których wybrało społeczeństwo a które jest nadal tak zidiociałe że nie stać go na ,,finałowe ciecie,,
:>

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza