Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Film i dyskusja o fenomenie Kaczyńskiego
~Motywacja niezalogowany
28 października 2013r. o 7:30
~ napisał(a):
Specjalnie dla ciebie na następnych wyborach zagłosuję na PiS. Z nadzieją, że wygrają zobaczę co oni mi zaserwują.

Ale ty nie musisz nic dla mnie robić. Broń cię Panie Boże. Nie bądź jak reszta bezmózgiego społeczeństwa, które wykonuje wszystko pod dyktando brata,siostry,sąsiadki, sąsiada, księdza z parafii, jego gospodyni, pani zamiatającej ulice itd. itp.
PS. Ja sam prawdopodobnie nie będę głosował na pis, więc tym bardziej nie wiem o co ci się rozchodzi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 października 2013r. o 8:03
Panowie , jeszczeście nie zauważyli , że podział polityczny, to pic na wodę i fotomontaż jest. Zmotywowany Kolego , przy Twojej inteligencji brać udział w wyścigu szczurów , to przecież nie przystoi :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5653
#poldek nieaktywny
28 października 2013r. o 11:54
Już wyobrażam sobie jak będzie pięknie. JAROSŁAW w otoczeniu swoich ministrantów z ANTONIM NA CZELE a na dole bereciki proszące o jeszcze, żałuje że mnie to ominie A może się skuszę żeby tą celebrę zobaczyć.
~ niezalogowany
28 października 2013r. o 12:50
~ napisał(a): Specjalnie dla ciebie na następnych wyborach zagłosuję na PiS. Z nadzieją, że wygrają zobaczę co oni mi zaserwują.

Ty zrób coś dla siebie biedaku, a nie dla mnie.
Wybrałeś cudotwórców, ci rozpieprzyli wszystko, a teraz chcesz wyjechać? Powinieneś teraz po sobie posprzątać, zanim wyjedziesz!

Już zapomniałeś, że PiS już rządził?
Marzę o cenach, podatkach, wzroście gospodarczym z ich czasów> Ale tym razem będzie trudniej, bo twoi wybrańcy zdążyli wepchnąć nas w przepaść. Na pewno nie będzie gorzej, może być tylko lepiej [img=1382961018_pnjyuyb.jpg]
~czera niezalogowany
28 października 2013r. o 15:05
Na pewno nie będzie lepiej, bo jeżeli PIS dorwie się do władzy to kosztem nas prezes będzie załatwiał swoje prywatne sprawy. I tak będziemy niemal w stanie wojny z Rosją, z Niemcami też znacznie pogorszą się stosunki, a to przecież nasze największe rynki zbytu. Co skwer to będą stawiać pomniki ofiar katastrofy smoleńskiej, oczywiście tylko tych wybranych ofiar i nie będą patrzeć na to czy naród na to stać, czy też nie. Teraz obiecują że pozmieniają przepisy które wprowadził obecny rząd , ale gdy tylko obejmą władzę to najczęściej słyszanym zdaniem będzie że to poprzedni rząd nam to zafundował. Zastanawia mnie jeszcze taki fakt że J.K. uważa się za żarliwego katolika, a wieje od niego taką nienawiścią do wszystkich którzy myślą inaczej niż on, a to przecież jest wbrew jego wyznaniu. I tak na koniec to się zastanawiam czy po dojściu do władzy to PIS będzie rządził, czy kler.
211
skorn
28 października 2013r. o 15:14
Naiwne te twoje przemyślenia. Na twoim miejscu wstydziłbym się coś takiego publikować.

<i>
10114
#alter nieaktywny
28 października 2013r. o 15:16
~czera napisał(a): Na pewno nie będzie lepiej, bo jeżeli PIS dorwie się do władzy to kosztem nas prezes będzie załatwiał swoje prywatne sprawy.

Jakie prywatne sprawy? całość dywagacji i gdybania twojego to bzdury! Nie ma sensu z nimi polemizować :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~mir.ko niezalogowany
28 października 2013r. o 15:45
Kino Niechciane. z nazwa nie mozna bylo lepiej trafic :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia