~hehe napisał(a): Tak policjant mówił że jest bardzo dokładny i lepiej tam jechać... hehe. Stary żeś hemi a w garbate aniołki wierzysz :> Pałkarz tak powiedział żeby ludzi tam posłać bo mu sie nie chce na komendzie ludzi przyjmowac a jak by cię złapał pod wpływem a ty bys mu powiedział że dmuchałeś na statoilu i było dobrze to zaśmiał by ci się w twarz. Myślałem hemi że poważniejszy jestes...
a myslisz,ze policja z chęcią zaryzykuje puszczenie osoby pod wpływem ,aby tylko mieć lepsze statystyki ( w czym lepsze,że nawaleni jeżdżą?) a nie bierze pod uwagę tego,ze ktos może wydzwonić i kogos zabić?
O statoilu mi mówili,ze jest dokładny w sytuacji kiedy miałem się zbadać na komendzie ,a alkomat pojechał do interwencji gdzies tam i trzeba było czekac.
Gdyby ten ze stacji był na tyle niedokładny to chyba by go w razie W nie polecali,nie?
Może chodzi nie o tyle chęi oszukania kierowcy i wyebania go na mine co o zwykłe ułatwienie.
Nie szukajmy od razu drugiego dna i chęci wkopania na mine ,szukania statystyk itp ryzykując wpuszczenia osoby nietrzeźwej na drogę ..