Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Siłownia dla pań w Bolesławcu

~ewa niezalogowany
29 października 2013r. o 13:01
chcę iść na siłownie ale nie wiem gdzie najczęściej chodzą panie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ferdek niezalogowany
29 października 2013r. o 14:05
Jak gdzie , przy zmywaku .................nie ma lepszej siłowni .
4596
#becia73 nieaktywny
29 października 2013r. o 14:54
Fajna siłownia jest na dolnych młynach-dużo sprzętu i miejsca ale chodzi tam trochę "szpanerów", na ogrodowej za to jest miła atmosfera ale mniej sprzętu i miejsca.
11459
#RoksanaM nieaktywny
29 października 2013r. o 15:45
W orce jest super ;) np bieznia rowerki itp sa tak ustawione ze mozna popatrzec przez okno jak sobie plywaja na basenie, zawsze mozna polegac na treneze, mila atmosfera, nowy sprzet. Jedyny minus ze na wieczor jest za duzo ludzi ale ja zawsze dlatego chodze po poludniu i jest zazwyczaj okolo 10 osob.

Dopisane 29.10.2013r. o godz. 15:45:

W orce jest super ;) np bieznia rowerki itp sa tak ustawione ze mozna popatrzec przez okno jak sobie plywaja na basenie, zawsze mozna polegac na treneze, mila atmosfera, nowy sprzet. Jedyny minus ze na wieczor jest za duzo ludzi ale ja zawsze dlatego chodze po poludniu i jest zazwyczaj okolo 10 osob.
~ niezalogowany
29 października 2013r. o 16:00
, zawsze mozna polegac na treneze

aaa, jak na treneze to spoko :] panie producencie rezyseze :D :P
~mężczyzna niezalogowany
29 października 2013r. o 16:28
W sumie tez mam pytanie gdzie najlepiej na siłkę i jakie ceny???
~ niezalogowany
29 października 2013r. o 16:40
Dolne Młyny
faceci : 92 zł
kobiety : 55 zł
~mężczyzna niezalogowany
29 października 2013r. o 16:43
a bolesławianka????co sadzicie??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo