~ napisał(a):~Papuga napisał(a):kc napisał(a): Witamy na świecie, dzieciaczki, gdzie nikt nie respektuje Waszego prawa, jako człowieka do ochrony Waszego wizerunku. Witamy na świecie, gdzie portal i fotograf robiący Wam zdjęcia uznali, że publikowanie Waszych zdjęć będzie dla nich niezłym biznesem. Witamy na świecie, gdzie teraz każdy człowiek może obejrzeć Wasze sine, zmęczone porodem buźki bez uszanowania Waszej prywatności. Witamy...
Jakiś gorszy dzień ?? Czy ogólnie jesienna deprecha ??
przeciez to prawda
~ napisał(a): Do kc.
Jeśli rodzice Tych nowo narodzonych dziec, nie pozwolili by zrobić im zdjęć, to zaręczam Cię, nikt by ich nie zrobił i nie opublikował. A wiem to z własnego doświadczenia, bo mojej córce również zrobiono fotkę i opublikowano, ale musiałem w raz z żoną wyrazić na to pozwolenie.
~Papuga napisał(a): Jakiś gorszy dzień ?? Czy ogólnie jesienna deprecha ??
kc napisał(a):~ napisał(a): Do kc.
Jeśli rodzice Tych nowo narodzonych dziec, nie pozwolili by zrobić im zdjęć, to zaręczam Cię, nikt by ich nie zrobił i nie opublikował. A wiem to z własnego doświadczenia, bo mojej córce również zrobiono fotkę i opublikowano, ale musiałem w raz z żoną wyrazić na to pozwolenie.
Mam tego świadomość i ubolewam nad tym. Pytałeś swoje dziecko, czy ma ochotę na to, by jego zdjęcie było opublikowane ? Dopisane 09.11.2013r. o godz. 19:23:~Papuga napisał(a): Jakiś gorszy dzień ?? Czy ogólnie jesienna deprecha ??
Wklej tutaj swoje zdjęcie, to Ci odpowiem.
~Papuga napisał(a): Ale z ciebie frustratka... Ale zaraz, ja ci już to kiedyś pisałam (pod innym nickiem) i wtedy się ze mną zgodziłaś :P Widzę jednak, że dalej smęcisz i roztaczasz ten swój wisielczy nastrój :>
kc napisał(a):~Papuga napisał(a): Ale z ciebie frustratka... Ale zaraz, ja ci już to kiedyś pisałam (pod innym nickiem) i wtedy się ze mną zgodziłaś :P Widzę jednak, że dalej smęcisz i roztaczasz ten swój wisielczy nastrój :>
Skoro Ty nie chcesz wkleić swojego zdjęcia, to może Twoja mamusia wklei. Hop hop, mamusiu Papugi, wklej jej zdjęcie, proszę : ).
~Papuga napisał(a): Pomyślałaś, że może już nie żyć ?? Tatuś też... Kończę tą durnowatą dyskusję. A ty pływaj dalej w żółci.
~ela napisał(a): Noworodki pewnie ładne dla rodziców, więc chcą się nimi nacieszyć. Co w tym złego, że im zrobią zdjęcie.