Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rada Miejska Nowogrodźca ukarana grzywną
~ niezalogowany
13 listopada 2013r. o 19:41
Chodziło mi o Radnego Kalusa a nie o Komendanta z Wykrot
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 listopada 2013r. o 19:54
Relich ma w Radzie wielu klakierów ale mega lizusów dwóch a są to Radny Kosior i niezniszczalny Potyszko.
~ niezalogowany
13 listopada 2013r. o 20:16
Zapomniałam dodać że Radny Kosior podpisuje się ksywą MIŚ
~ niezalogowany
13 listopada 2013r. o 20:34
Może szybka, ankieta co poszczególnie Radni zdziałali dla swoich lokalnych wyborców.

Parzyce: brak świetlicy, brak szkoły

Za dwutygodnikiem ziemia lubańska

http://www.zl.lubań24.pl/1,650,1,item.html

"...sądzimy, że racje które przedstawia Burmistrz są niezasadne i nie uwzględniają naszych sugestii, przemyśleń i propozycji. Burmistrz nie uznaje opinii innych osób i jeżeli nie zgadza się z nimi stosuje mobbing. W czasie zebrania wiejskiego (listopad) zwrócił publicznie uwagę p. Dyrektor Ewie Kaźmierczak, kiedy nie zgodziła się z jego wypowiedzią dotyczącą kwoty rocznego utrzymania szkoły, że nie ma zabierać głosu, ponieważ jest jego pracownicą. Pani Dyrektor przedstawiła prawdziwe koszty, które w roku szkolnym 2006/2007 wyniosły 223 tysiące, a Burmistrz mówił o kwocie 400 tysięcy.
Burmistrz po zamknięciu szkoły zamierza otworzyć w Parzycach „ośrodek spotkań społeczności lokalnej”. Nie uwzględnia naszych sugestii dotyczących współistnienia szkoły i ośrodka jednocześnie, co radykalnie obniżyłoby koszty utrzymania."
~ niezalogowany
14 listopada 2013r. o 8:43
~ napisał(a): Zapomniałam dodać że Radny Kosior podpisuje się ksywą MIŚ

Jeżeli to prawda to nie ładnie panie Radny, zwłaszcza że na innym forum obrażał Pan pomysłodawców skutecznej akcji z opłatami za śmieci.

~ramol niezalogowany
14 listopada 2013r. o 18:54
poczytałem wszystkie wypowiedzi i myślę ,że w tych czasach arogancja władzy jest w standardzie . Zachowania takie biorą się z opieszałości i zawiłości procedur sądowych. Chamstwo władz lokalnych przyszło z Polskiego Sejmu.Jest w modzie lekceważenie ludzi i "dojenie ich z kasy". Jedyne co można zrobić to rozliczać swoich radnych i bardzo rozważnie wybierać burmistrza i radnych. Trzeba pamiętać , że burmistrz (każdy)po następnej kadencji będzie coraz zuchwalszy i beszczelniejszy i coraz bardziej mściwy . Powodzenia.
~Nie Miś niezalogowany
14 listopada 2013r. o 19:28
Relich zastosował prosty trik wszyscy kandydaci na radnych z jego komitetu to sołtysi lub ludzie z nim skoligaceni.Ja życzę w następnej kadencji żeby chociaż 10 Radnych było niezależnych i patrzyli burmistrzowi na ręce,Relich przychodzi na każdą komisję i sugeruje radnym wszystkie posunięcia a jeśli jest jakiś sprzeciw to szybko sprowadza radnego na ziemię mówiąc to po co startowałeś z mojego komitetu.
~ niezalogowany
14 listopada 2013r. o 21:26
~Nie Miś napisał(a): Relich zastosował prosty trik wszyscy kandydaci na radnych z jego komitetu to sołtysi lub ludzie z nim skoligaceni.Ja życzę w następnej kadencji żeby chociaż 10 Radnych było niezależnych i patrzyli burmistrzowi na ręce,Relich przychodzi na każdą komisję i sugeruje radnym wszystkie posunięcia a jeśli jest jakiś sprzeciw to szybko sprowadza radnego na ziemię mówiąc to po co startowałeś z mojego komitetu.

Zachłysneli się! Jak już nie będą radnymi to w tedy "zrozumieją"kim byli..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza