Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Hormann sp Z.O.O

~Brunatnofioletowa Ślazówka niezalogowany
6 października 2018r. o 14:26
Więzy krwi to coś więcej niż pozorna integracja. Ręka, rękę myje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jaskraworóżowy Milin niezalogowany
6 października 2018r. o 14:36
wielu tego nie pamięta,ale w przeszłości jeśli ktoś się odważył skrytykować tę firmę spotkał się z przykrą ripostą,a teraz ? krytyka idzie głównie z produkcji i jest w pełni uzasadniona.ci z biura mają za dobrze żeby zabierać głos.to zepsucie to rezultat braku kompetencji wśród menagementu
~~Ołowianoszara Azalia niezalogowany
6 października 2018r. o 16:13
~Szmaragdowy Maczek napisał(a): Bladorozowy w d....mam twoje zwiazki:):)Dzialacie,dzialacie a efektow nie widac.Poprostu bawicie sie w zwiazki.Ja tam nie narzekam mi w tej firmie dobrze.

Jak siedzisz w pomarańczowym budynku to ci dobrze i uważaj bo od takiej mądrości włosy wypadają...
~~Trawiasty Jastrzębiec niezalogowany
7 października 2018r. o 12:49
~Szmaragdowy Maczek napisał(a): Bladorozowy w d....mam twoje zwiazki:):)Dzialacie,dzialacie a efektow nie widac.Poprostu bawicie sie w zwiazki.Ja tam nie narzekam mi w tej firmie dobrze.

Związki nie dla takich baranów jak ty , a mi wystarczyło że nie dały wprowadzić
ruchomego i elastycznego...
I jak by ich nie było to musiał byś je___ać na każde ich zawołanie.
A ja mam dziecko na wychowaniu i nie stać mnie na niańkę.
~Czerwonobrunatna Stokrotka niezalogowany
7 października 2018r. o 17:09
Jak wam nie pasuja zwiazki rumuna to zawsze mozecie pojsc na utrzymanie ruchu tam ponoc jest kandydat co ma zalozyc nowe zwiazki moze cos lepszego wywalczycie hahah
~Śnieżnobiały Dereń niezalogowany
7 października 2018r. o 18:03
Się zastanówcie co będzie jak będą 2 związki... jak się nie dogadają to zakład robi po swojemu.
~Krwawosiny Powój niezalogowany
8 października 2018r. o 19:52
Zwiazki nie sa Rumuna ,on jest tylko przedstawicielem.Wiec jak nie ma sily ani checi walczyc o cokolwiek to powinien zrezygnowac z funkcji prezesa I oddac ja komus z jajami.
~Alabastrowy Powój niezalogowany
8 października 2018r. o 21:16
nie wyżywajcie się na OZ,bo to przez ignorantów z góry ten cały ....del
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy