Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
~ niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 10:46
Też jestem ciekawa jaki jest stan pani Agnieszki? Mam nadzieję,że trzyma się dzielnie. Pani Agnieszko uda się,mocno w to wierzę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~magda niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 13:01
a gdzie można przekazac rzeczy na aukcje?
2350
#Katarzyna nieaktywny
11 grudnia 2013r. o 16:16
Pani Magdo, proszę odezwać się do mnie na e-mail katarzyna.herdzik@ gmail.com (bez spacji).
Jestem odpowiedzialna za wystawianie aukcji dla Pani Agnieszki.
Omówimy szczegóły.
Pozdrawiam,
Katarzyna Rajczakowska
~ niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 19:27
W Faktach TVP Wrocław pokazywali historię Agnieszki, a pełny reportaż zobaczymy w magazynie "Reporterzy Faktów Przedstawiają" 12 grudnia w czwartek o godzinie 18.00.
~... niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 21:42
~ napisał(a): W Faktach TVP Wrocław pokazywali historię Agnieszki, a pełny reportaż zobaczymy w magazynie "Reporterzy Faktów Przedstawiają" 12 grudnia w czwartek o godzinie 18.00.
w internecie ...TELEKURIER..TVP.PL 18minuta
~kaj niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 22:31
~ja napisał(a): A może jeden z członków ziemi bolesławieckiej podobno bardzo bogaty za sponsoruje dziewczynie operacje do grobu tej kasy nie zabierze.To jest chora polska facet ma w cholerę pieniędzy a organizują zbiórkę żal mu wydać te 100 tys. tacy jak on i tak umrą biedni bo samotni.CZY BIEDNY CZY BOGATY ZAWSZE BĘDZIE NA NAGROBKU MIAŁ DWIE DATY.

Człowieku nie zaglądaj nikomu do portmonetki .podobno w B-cu jest ponad 120 organizacji ,moja czyli najbiedniejsza SON wpłaciła 200zł( dzisiaj sie dowiedziałem) Może inne organizacje też wpłacą szczegolnie te ktore chwalą sie swoimi osiągnięciami W DZIEDZINIE POMOCY INNYM .Ta dzielna kobieta nie ma już czasu .Bogatemu zawsze mało nasi radni też maja lewą kase co to dla nich oddać jedną diete MARZENIE a moze dali tylko sie nie chwalą
5239
#Nieska69 nieaktywny
12 grudnia 2013r. o 10:29
Trzymam kciuki za powodzenie. Jutro wybieram się na koncert i zachęcam wszystkich, którzy chcą pomóc a jest nas trochę kochani Bolecnauci :*

Dopisane 12.12.2013r. o godz. 10:29:

Nieska69 napisał(a): Trzymam kciuki za powodzenie. Jutro wybieram się na koncert i zachęcam wszystkich, którzy chcą pomóc a jest nas trochę kochani Bolecnauci :*
Miałam na myśli sobotę ;) Wybaczcie... Zakręcona jestem :D
~Boleslawianka w Leeds niezalogowany
12 grudnia 2013r. o 21:46
Wskazowka dla osob, ktore tak jak ja beda wysylac pieniadze z zagranicy: tworcy Skype i PayPala niedawno uruchomili swoj nowy projekt, strone transferwise.com - dzieki niej mozna przelewac pieniadze z zagranicy po kursie korzystniejszym niz bankowy oraz ponoszac znacznie nizsze oplaty - przy przelewach do £200 calkowita oplata za przelew to £1, dzieki czemu wiecej pieniedzy moze pojsc na leczenie Pani Agnieszki zamiast na oplaty bankowe. Sama korzystalam z ich serwisu juz 4 razy i nie mialam zadnych problemow, a ich strona szczesliwie jest rowniez dostepna w polskiej wersji jezykowej. Pani Agnieszce zycze szczesliwego finalu zbiorki i udanej operacji, a przede wszystkim jak najszybszego powrotu do zdrowia i pelni sil!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza