Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
~ja niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 20:02
A może jeden z członków ziemi bolesławieckiej podobno bardzo bogaty za sponsoruje dziewczynie operacje do grobu tej kasy nie zabierze.To jest chora polska facet ma w cholerę pieniędzy a organizują zbiórkę żal mu wydać te 100 tys. tacy jak on i tak umrą biedni bo samotni.CZY BIEDNY CZY BOGATY ZAWSZE BĘDZIE NA NAGROBKU MIAŁ DWIE DATY.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~l niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 20:15
Ja podziele sie groszem w niedziele. Ksiadz zapowiadał ze rodzina bedzie zbierala pieniążki. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia
~wredota niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 20:15
~ja napisał(a): A może jeden z członków ziemi bolesławieckiej podobno bardzo bogaty za sponsoruje dziewczynie operacje do grobu tej kasy nie zabierze.To jest chora polska facet ma w cholerę pieniędzy a organizują zbiórkę żal mu wydać te 100 tys. tacy jak on i tak umrą biedni bo samotni.CZY BIEDNY CZY BOGATY ZAWSZE BĘDZIE NA NAGROBKU MIAŁ DWIE DATY.

uwielbiam takie gadanie, niech da bo ma, da jednej osobie to przyjdą następne, no bo jak to: "jej dał a mi już nie??" nie można zaglądać innym do portfela i rozliczać na co wydają SWOJE pieniądze, gdyby chciał pomóc/sfinansować operację to pewnie by to zrobił, nie możemy oczekiwać że skoro ktoś ma kasy jak lodu to będzie ją wydawać na leczenie innych, nie na tym to wszystko polega. Szkoda kobiety i jej rodziny bo spotkała ich wielka tragedia, ale nie mamy prawa wymuszać na innych wykładania kasy wbrew ich woli czy chęci. dlatego organizowana jest zbiórka na którą wpłacają osoby, które maja taką chęć czy potrzebę.
~danielu niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 22:08
danielu napisał(a): http://allegro.pl/show_item.php?item=3768116582
ktoś chętny jeszcze powalczyć :)

:>
~mateusz niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 22:46
ja przekazałem pieniążki, może nie dużo bo wiele nie mam ale zawsze "pare groszy" więcej. tak jak tos wcześniej pisał tutaj każdy grosz się liczy, tutaj 20 zł tutaj 50 i powoli damy rade uzbierać potrzebną sume!

trzymam kciuki za P. Agnieszkę i jej całą rodzinę. najważniejsze pozytywne myslenie i wszystko bedzie dobrze.

pozdrawiam ;)
~.;;[p; niezalogowany
10 grudnia 2013r. o 22:57
byliśmy ..naprawdę wszędzie byliśmy ..nigdzie nie chcieli pomóc jedyny szpital we wroclawiu dał jako taką szansę ...
~Daria niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 8:30
~ja napisał(a): A może jeden z członków ziemi bolesławieckiej podobno bardzo bogaty za sponsoruje dziewczynie operacje do grobu tej kasy nie zabierze.To jest chora polska facet ma w cholerę pieniędzy a organizują zbiórkę żal mu wydać te 100 tys. tacy jak on i tak umrą biedni bo samotni.CZY BIEDNY CZY BOGATY ZAWSZE BĘDZIE NA NAGROBKU MIAŁ DWIE DATY.

A Ty umiesz tylko zaglądać komuś do portfela, czy może pochwalisz się co TY zrobiłeś dla innych? każdy pomaga tak jak może, a ten majętny członek ZB wspiera w taki sposób, że nawet nie masz o tym pojęcia. Bardzo brzydkie zachowanie...
~kasia niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 10:29
a jak się czuje Pani agnieszka pozdrawiam ją gorąco i wierze ze darade bo madla kogo:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!